Cristina Spatar este in doliu. A decedat tatal ei

Cristina Spatar este in doliu. Momente grele pentru artista. Tatal ei s-a stins rapus de boala care in urma cu cativa ani i-a adus sfarsitul si mamei sale.

Sambata, Cristina Spatar si-a condus tatal pe ultimul drum.

Tatal cantaretei a pierdut lupta cu cancerul, aceeasi boala nemiloasa care a rapus-o si pe mama ei. Barbatul fusese diagnosticat in luna octombrie cu cancer la gat.

„Drum lin spre ingeri, tata… acolo o vei reintalni pe ea…”, a scris Cristina Spatar, pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Cristina Spatar a fost vorbit in numeroase randuri despre durerea cumplita pe care a simtit-o atunci cand si-a pierdut mama. Cantareata a marturisit a ca mama sa i-a fost model si in cresterea copiilor.

„Am avut copilarie foarte frumaosa cu niste parinti extraordinar de buni. Tatal meu a fost mai dur. Mama a fost foarte blanda, foarte buna si mi s-a parut un mod bun de a educa, copii mei raspund la blandete”, a declarat Cristina Spatar.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, drama care i-a marcat copilaria: "Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o si a plecat"

Disparitia tatalui sau a venit intr-un moment de suferinta pentru Cristina Spatar. De curand, artista s-a despartit de iubitul ei, Tiberiu Varzaru, cel care i-a fost alaturi timp de 5 ani si in bratele caruia si-a gasit alinarea dupa divortul de tatal copiilor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.