Tratamentul folosit de dr. Flavia Grosan impotriva COVID-19, confirmat de specialistii din Marea Britanie

Expertii din Marea Britanie confirma tratamentul folosit de dr. Flavia Grosan in tratarea pacientilor cu Covid. Astfel, publicatia online Daily Telegraph a scris ca tratamentul folosit de medicul Flacia Grosan este sustinut  si de medicii britanici, care confirma, la randul lor, efectul pozitiv al recomandarilor medicului roman asupra pacientilor infectati cu virusul Covid-19.

Dr. Flavia Grosan spunea ca “In zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau patru zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. In reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru ca intr-o casa sunt trei, patru pacienti COVID, si pe toti patru i-am tratat. Deci sunt mii si mii de pacienti care au mers foarte bine”.

Schema folosita de medicul pneumolog s-a dovedit a fi eficienta, potrivit specialistilor britanici.

”Eu am o schema in care fiecare medicament stie ce face. Daca imi spune ca pacientul are febra, ceva nu e in regula. Daca imi spune ca tuseste, ceva nu e in regula. Eu controlez povestea. . E o poveste, pentru ca eu ma adresez lumii. Si va ramane aceasta poveste scrisa de mine”.

”Claritromicina singura, nu poate face fata. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide”.

Dr. Grosan foloseste Ventolinul, in locul codeiniei:

”Ei nu au inteles de ce sunt eu impotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeina care sa imi lase secretiile in plamani. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare in parte am stat si am explicat cum sa ia acel Ventolin. Eu am initiat camera de inhalare. Este o sticluta de plastic de care atasezi spray-ul si din care inhalezi din camera. Stiu sigur ca imi ajunge in plaman. Altfel nu!

Eu asa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeasi schema de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare”.

Citeste si articolul :   Dan Negru, reactie neasteptata dupa ce Andreea Esca a dezvaluit ca a fost infectata cu noul virus: "In realitate, e vai de fundul tau!“

”Rolul schemei mele este antiinflamator, sa limitez raspandirea COVID-ului, sa limitez actiunea lui inflamatorie. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta .Schema nu este batuta in cuie, o adaptam la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar cand e cazul, il dau.”, a mai spus medicul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.