Neti Sandu, previziunile astrale pentru astazi.

Previziunile astrale pentru astazi. Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Afla din randurile de mai jos cum va fi ziua pentru zodia ta.

Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu.

“BERBEC

Poate va faceti timp pentru nepoti, stranepoti, ii scoateti la o plimbare, ii duceti la locul de joaca, la terenul de sport si o sa fie o bucurie. O sa perfectati niste acte, poate se-ncheie si situatia scolara, si o sa va restartati c-aveti idei de afaceri pe care-abia asteptati sa le puneti in practica.

Publicitate

TAUR

Vi se ivesc niste ocazii sa renovati casa, ori sa luati o mobila mai ieftina, poate faceti comanda si platiti in rate lucrurile pe care le cumparati. Va puteti renegocia salariul, sau macar sa cereti un bonus, o prima de merit, ceva care sa va suplimenteze veniturile, daca tot munciti in plus.

GEMENI

Poate v-ati decis, in sfarsit, sa va asociati cu cineva in care-aveti incredere ca sa semnati un contract care va asigura stabilitate financiara. Se clarifica o situatie contractuala, reactualizati si niste acte, buletin, pasaport, legitimatii, permise, si o sa va puteti deplasa fara restrictii.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, zodiile cu doua fete. De cine trebuie sa te feresti

RAC

O sa va bucurati de niste reusite pentru care ati depus mare efort in ultima vreme. O sa puteti incepe proiecte noi care sa va repuna pe firmament si sa castigati bani, sa va dezvoltati toate afacerile, ca poate abia acum ati prins curaj.

LEU

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna si chiar se-anunta succes – bateti palma. V-ati propus sa faceti multe treburi si o sa reusiti pentru c-aveti energie, va preocupa si promovarea si se va si gasi un post de conducere pentru voi.

FECIOARA

Poate plecati pe undeva la sfarsit de saptamana, fie si cu treaba, si o sa va prinda bine sa schimbati mediul, peisajul. Poate s-a eliberat un post si va puteti angaja cu acte-n regula si in conditiile impuse de voi – practic ce va doriti e ca munca voastra sa fie rasplatita.

BALANTA

Poate-abia acum reglati o situatie care v-a adus multa bataie de cap, c-ati vrut sa le fiti de folos unor oameni, dar n-a fost apreciat gestul. O revenire la o colaborare care v-a adus si succes candva si merita repetata figura, mai ales daca aveti mare nevoie de bani si venitul e consistent.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 februarie 2023. Zi norocoasa pentru Berbec

SCORPION

O sa luati o decizie contractuala si poate renuntati la un parteneriat care v-a nemultumit si puneti altul mai bun in locul lui. Incep sa vina banii care-au fost blocati din tot felul de motive si o sa va echilibrati si voi financiar, ca va ramasesera niste plati de facut.

SAGETATOR

O persoana tanara vrea sa lamuriti o chestiune de ordin sentimental si n-o sa ramana niciun aspect in aer. E rost de plecat pe undeva, si faceti o rezervare ca sa n-aveti surprize la fata locului ca nu gasiti cazare si o sa va oferiti cateva zile de respiro.

CAPRICORN

Relatia cu partenerul de cuplu se-aseaza pe un soclu solid si poate va casatoriti daca n-ati legalizat pan-acum relatia. Se va gasi cineva interesat de produsele voastre, sa semnati un contract ca sa fie totul in regula si veti avea cu totii de castigat.

VARSATOR

S-au acumulat tensiuni in viata de cuplu, dar puteti scapa usor de ele, plecati o zi, doua la mare si sa vedeti ce frumos o sa fie. Poate se iveste ocazia sa le cereti sefilor ceva de care-aveti nevoie ca sa faceti performanta, poate si de niste coechipieri competenti aveti nevoie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziunile zilei de marti, 30 iunie 2020.

PESTI

Se pare c-o sa mai luati una, alta prin casa, ori pentru gradina ca sa va destindeti la aer, sa amenajati un loc de relax. V-asteapta noi provocari la serviciu si o sa fiti si voi prompti in replica, o sa fiti incantati de ofertele de colaborare si or sa se vada si rezultatele”, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.