Scandal dupa ce Narcisa Birjaru a ajuns in finala Chefi la Cutite

A pornit deja scandalul dupa ce Narcisa Birjaru, concurenta lui Catalin Scarlatescu, a ajuns in marea finala de la Chefi la cutite, sezonul 9. Ultima proba starnit un val de controverse intre concurenti si fani.

Scandal mare  dupa ce Narcisa Birjaru a ajuns in finala Chefi la Cutite

Fanii au fost foarte dezamagiti de schimbarile aduse in ultim moment in ultima editie a emisiunii ”Chefi la cutite. Acestia ar fi dorit sa ajunga in finala alti concurenti, nu cei care au fost numiti acum. Totodata, se  aduc acuzatii grave producatorilor, dupa ce Narcisa Birjaru a ajuns in finala Chefi la Cutite. Telespectatorii consdira ca tanara nu avea ce sa caute in finala sezonului 9.

Aproape toata lumea considera ca jocurile au fost facute, deoarece regulile au fost schimbate fara a fi anuntate in prealabil. Acum, fiecare mentor trebuie sa aiba un concurent in finala, Narcisa Birjaru fiind din partea lui Catalin Scarlatescu.

Citeste si articolul :   Starea de urgenta, prelungita marti printr-o noua ordonanta militara

Participanta din echipa mov a starnit o adevarata furtuna dupa ce s-a zvonit ca ea ar pleca acasa cu trofeul de la Chefi la cutite, iar cei care ar fi meritat pe deplin aceasta sansa au fost eliminati, spun fanii.

Publicitate

Publicitate

”A fost ultimul sezon la care ma uit”, „Pacat de bucatarii adevarati…”, „Asta e mascarada, nu mai e concurs. Mi-am dat seama prea tarziu”, „Cred ca au incurcat filmarile cu Acces Direct” sau „Jocurile sunt facute”, sunt doar cateva dintre mesajele oamenilor lasate pe pagina de Facebook a emisiunii.

Stefan Borleanu a trecut la Sorin Bontea

Pe parcursul competitiei, Stefan Borleanu a purtat tunica albastra, insa Chef Sorin Bontea a reusit sa-l traga de partea lui. Astfel ca, celebrul ”cutit de aur” al lui Florin Dumitrescu a fost convins sa gateasca alaturi de Elena Matei in finala acestui sezon.

Din pacate, concurentul din Valcea a cazut in capcana , iar liderul sau s-a intrebat cum a putut sa tradeze pe cei cu care a lucrat cot la cot in timpul filmarilor de la Antena 1.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.