Scandal mare! Se cere demisia Andreei Esca: “Afara de la stiri”

Petitie fara precedent! Peste 1000 de romani au distribuit pe Facebook  o petitie prin care se cere concedierea sau demisia Andreei Esca, de la stirile PROTV. “Afara de la stiri” este mesajul ce insoteste petitia care a primit o multime de likeuri.

Adepti ai teorie conspiratiei care nu cred in existenta coronavirusului au postat pe internet un text prin care ii indeamna pe romani sa trimita o cerere tip la departamentul de resurse umane al postului Pro TV pentru demiterea Andreei Esca. Peste 1000 de oameni au distribuit aceasta postare, masiv, pe foarte multe grupuri de Facebook din Romania.

“Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insasi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV,” scrie in postarea publicata pe un grup privat de Facebook. Semnatarii manifestului spun ca, in caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmari.

Grupul pe care a aparut mesajul se numeste ”Vaccinuri – Citeste Prospectul” si este descris ca o revolta impotriva cenzurii informatiilor care indeamna la citirea prospectelor vaccinurilor.

Citeste si articolul :   Protest in pandemie. Israelienii au iesit in strada dar au respectat distantarea sociala

Care sunt motivele pentru care adeptii teoriei conspiratiei ii cer demisia

“Concediaz-o pe Esca!
Trimite mail la: resurseumane@protv.ro

Subsemnatul: ….

silicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital.

Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa. De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate.

In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atat de dificila, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani.

Citeste si articolul :   Andreea Esca pusa la zid dupa ce a spus ca are coronavirus: "Cati bani ai luat pentru minciuna asta"

Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV.

In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV.

Va multumesc,” se specifica in petie.

Oare acesti oameni nu au altceva de facut?

Autor