Cine este, de fapt, Tanti Lenuta din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo.

Toata lumea a auzit de Tanti Lenuta din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar ce nu cunosc unele persoane este ca ea nu este bunica adevarata a lui Mircea Bravo! Tanti Lenuta cocheta cu televiziunea cu mult inainte ca haiosul vlogger sa-si filmezele primele video-uri.

Cine este Tanti Lenuta, bunica lui Mircea Bravo din videoclipuri

Tanti Lenuta a devenit cunoscuta odata cu aparitiile in clipurile lui Mircea Bravo, dar putini sunt cei care stiu ca ea a debutat cu mult mai inainte, alaturi de babutele din Chinteni, inca de prin 2014, pe postul Look TV, atunci cand faceau emisiuni de la Cluj.

Cel mai vechi video cu Tanti Lenuta a lui Mircea Bravo a aparut in anul 2013.

Publicitate

Cine este, de fapt, Tanti Lenuta

Pe numele sau adevarat, Lenuta Moldovan, in varsta de 73 de ani, are mai multe porecle. Cei de pe ulita satului o striga acum „Lenuta de pe Facebook”, iar cei care au urmarit-o la TV o stiu drept „Lelea Lenuta din Chinteni”, insa ce este clar pentru toata lumea este ca e o ardeleanca autentica.

Citeste si articolul :   Gabriela Cristea, infectata cu COVID. Cum se simte vedeta

Toata lumea trebuie sa stie ca Tanti Lenuta e o femeie crestina, inzestrata cu simtul umorului, dar si cu o minte ascutita, insa si harnica si inteleapta.

Daca o intrebi cum e sa fii vedeta, “bunica lui Mircea Bravo” da cel mai frumos raspuns posibil:

„Nu stiu ce consi­dera lumea ca inseamna vedeta. Eu sunt o muiere in toata firea si imi man randul si lucrul, nu din asta traiesc, asta fac din pasiune si din drag, si daca cineva ma apreciaza eu le multamesc!”, a spus femeia intr-un interviu mai vechi.

„Prima data m-a rugat Sava Negrean Brudascu sa facem o filmare cu lan­sarea lui Alexandru Pugna si printre ele sa facem si colinzi de Craciun, si am acceptat, mie mi-o placut. Daca a venit cineva la mine si m-a rugat sa filmez, am fost de acord”, isi aminteste cea care mai apoi si-a castigat faima ca „Lenuta de pe Facebook”.

Astazi, tanti Lenuta din Chinteni face echipa buna cu “nepotul” Mircea Bravo pe Internet.

Citeste si articolul :   Victor Slav, primele declaratii despre noua iubita!

Tanti Lenuta a ramas vaduva


Insa ultimele vesti despre Tanti Lenuta nu sunt deloc unele bune. Sotul femeii, devenit si el un personaj celebru odata cu clipurile lui Mircea Bravo, a decedat la mijlocul lunii martie 2021.

Mai exact, pe 12 Martie, Nea Sandu era singur acasa in acea seara, deoarece Tanti Lenuta era internata in spital. Pe numele sau adevarat, Alexandru Moldovan a decedat acasa, in comuna Chinteni din judetul Cluj, la varsta de 80 de ani si o luna.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.