Tragedie in Romania. O persoana si-a pierdut viata intr-un cumplit accident

Tragedie in Romania. Un barbat a decedat si altul a fost ranit, miercuri dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe A1, in care au fost implicate doua TIR-uri. In urma accidentului, circulatia pe prima banda pe sensul Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 21, a fost restrictionata, in zona localitatii Bolintin Vale din judetul Giurgiu.

„In aceasta dimineata, ISU Giurgiu a fost anuntat prin 112 sa intervina pe autostrada, in urma producerii unui accident rutier pe A1, Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 21, in dreptul localitatii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitala dupa ce doua autovehicule de tonaj mare au fost implicate intr-un accident rutier. La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Bolintin Deal, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si o ambulanta SAJ”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Publicitate

Echipajele de interventie au constatat ca soferul si un pasager dintr-unul dintre TIR-uri au nevoie de ingrijiri medicale, pasagerul fiind inconstient.

„Pasagerul, un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ si SMURD care au inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul barbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.

Paramedicii SMURD au acordat ingrijiri medicale si soferului TIR-ului.

Pompierii au asigurat masurile PSI si au actionat pentru inlaturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabila, astfel incat circulatia sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.