Telekom, anunt de ultim moment. Ce trebuie sa stie toti clientii

Telekom si-a avertizat clientii sa fie atenti la atacurile prin SMS. Conducerea companiei anunta ca in aceasta perioada se desfasoara o campanie de frauda prin SMS. Astfel, Telekom a trimis mesaje de avertizare pe telefoane.

” Atentie la atacurile prin SMS! In aceasta perioada se desfasoara o campanie de frauda prin SMS, prin care sunteti informat ca urmeaza sa primiti un colet. Aceste mesaje, ce par a fi trimise de o firma de curierat, contin virusi care va afecteaza telefoanele si va acceseaza datele personale (inclusiv parole si date ale cardurilor bancare salvate in telefon). Nu deschideti aceste mesaje si nu accesati link-urile pe care le contin. Vrem sa va stim in siguranta!”, scrie in mesajul trimis prin SMS.

“Telekom este prezent in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, cu obiectivul de a fi primul brand care ofera servicii complete de telecomunicatii si divertisment pe piata din Romania.

Serviciul de Relatii cu Clientii la numerele de telefon:

1234 – apel gratuit din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile, 021.404.1234 sau 0766.12.1234 – tarif normal pentru apelurile din retelele nationale,

1921 – apel gratuit din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile – doar persoane juridice,

Serviciul de suport Premium la 0903904903 – numar disponibil NUMAI clientilor aflati pe teritoriul tarii ce apeleaza de la un numar de telefon fix sau mobil din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile (apelul este tarifat cu 1,6129 euro (fara TVA)/apel sau 1,9193 euro (cu TVA inclus)/apel – tarifarea se face pe apel si nu in functie de durata convorbirii),

Asistenta PC la 0903903903 – numar disponibil NUMAI clientilor aflati pe teritoriul tarii ce apeleaza de la un numar de telefon fix sau mobil din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile (apelul este tarifat cu 5 euro (fara TVA)/apel sau 5,95 euro (cu TVA inclus)/apel – tarifarea se face pe apel si nu in functie de durata convorbirii).”

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.