Care sunt cele mai utile combinatii de fructe?

Cocktailurile cu fructe contin multe vitamine si substante nutritive, au un gust si o aroma incredibila  si sunt, fara indoiala, o optiune excelenta pentru micul dejun sau o gustare. In plus, veti petrece doar cinci minute pe pregatirea lor si va veti simti viguros si energic toata ziua. Sa ne dam seama ce fructe pot fi amestecate impreuna si de ce.

Portocala + grapefruit + lamaie

Beneficiu: bautura cu vitamine ajuta la refacerea puterii dupa o zi plina.

Morcov + ghimbir + mar

Beneficiu: Acest cocktail de fructe nu numai ca sustine, dar intareste si sistemul imunitar si, de asemenea, ajuta la curatarea organismului de substante nocive.

Mere + castravete + telina

Beneficii: Amestecul de mere-castravete scade nivelul colesterolului din sange, ajuta la ameliorarea indigestiei si a durerilor de cap si previne cancerul.

Publicitate

Publicitate

Grapefruit + mar

Beneficiu: daca visezi sa slabesti, atunci ai nevoie de aceasta bautura. Grapefruitul insusi promoveaza arderea grasimilor si, in combinatie cu marul, se transforma, in general, intr-un depozit de vitamine utile.

Citeste si articolul :   Iata cele 10 motive pentru care cartofii dulci sunt buni pentru tine

Morcov + mar + par + mango

Beneficii: bautura din morcovi favorizeaza pierderea in greutate, detoxifica, satureaza organismul cu vitamina C si ajuta, de asemenea, sa faca fata tensiunii arteriale crescute.

Portocala + ghimbir + castravete

Beneficii: Cocktailul cu fructe imbunatateste culoarea si starea pielii, pastreaza umezeala, scade temperatura, intareste sistemul imunitar si previne respiratia urat mirositoare.

Ananas + mar + pepene verde

Beneficii: bautura de ananas-pepene verde ajuta la scaderea excesului de sare din organism si, de asemenea, regleaza functionarea vezicii urinare si a rinichilor.

Pere + banana

Beneficiu: ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange normal. In plus, bananele contin fibre, vitaminele C, A, vitamine B, proteine, carbohidrati si sunt folosite ca somnifer natural.

Publicitate

Autor