George Simion, reactie dura dupa ce un print austriac l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs din Romania

George Simion, copresedintele AUR, a reactionat dur dupa ce un print austriac a ucis cel mai mare urs din Romania. Liderul AUR spune ca ministrul Barna ar trebui sa reactioneze.

”Este un simbol national ce se intampla cu felul in care vin strainii aici si ne ingroapa in gunoaie, vaneaza ce vor. Am vazut multe cazuri in care folosesc proxenetism, folosesc minori si am tras astazi la Parlament un semnal de alarma ca Romania nu este groapa de gunoi a nimanui. Domnul Ministru de la Mediu ar trebui sa reactioneze. Nu poate sa vina oricine din strainatate, fie el print, si sa arunce cu nisste euro in sus si sa omoare animale. Este timpul sa oprim aceste practici” , a declarat George Simion pentru Romania TV.

”Este timpul sa oprim aceste operatiuni,oricine are bani isi inchipuie ca poate veni in Romania sa faca orice, cu copii nostri, cu animalele din muntii Carpati. Noi o sa aparam romanii pana la capat. Parlamentarii nu prea sunt la treaba, isi revin greu dupa vacanta. Noi, AUR, suntem singurii care se lupta pentru romani, nu e problema, o vom face pana la capat” , a mai spus liderul AUR.

Citeste si articolul :   A mers cu masina la spalatorie si s-a ales cu o amenda uriasa. Replica politistului care l-a amendat pe barbat a derutat pe toata lumea

Printul Emanuel von und zu Liechtenstein, contra unei taxe de 7.000 de euro a primit aprobarea pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care a cauzat mai multe pagube la unele ferme din Ojdula, judetul Covasna, potrivit asociatiei Agent Green.

Publicitate

Din informatiile aparute, printul nu a ucis ursoaica respectiva, ci un mascul care traia in adancul padurii si care nu se apropiase niciodata de casele localnicilor. Ursul Arthur a fost observat vreme de mai multi ani de rangerul Agent Green din zona respectiva si era recunoscut ca fiind un exemplar salbatic si neobisnuit cu prezenta omului si sursele de hrana oferite de acesta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.