Aurel Padureanu, anunt despre Gigi Becali, la o luna de la decesul Corneliei Catanga

Aurel Padureanu se pregateste pentru sarbatorile Pascale. Lautarul a spus ca s-a mutat in apartamentul uneia dintre fetele sale.

Dupa o luna de la disparitia cantaretei Cornelia Catanga, sotul si fiul ei s-au mutat intr-un apartament al familiei, dupa ce au plecat din vila din Bragadiru in care stateau cu chirie.

Potrivit Fanatik, , Padureanu nu vrea sa mai ceara ajutor nimanui, pentru ca totul “a fost interpretat gresit”. Artistul a declarat ca vrea sa ii ceara scuze, in mod public, lui Gigi Becali, pe care l-a rugat insistent sa-i ofere o casa in care sa locuiasca.

“Toata viata o sa imi para rau ca am apelat la Becali”

Publicitate

“Multumesc Lui Dumnezeu, sunt alaturi de copiii mei si nu am nevoie de nimic. Trebuie sa mai treaca foarte multi ani, ca sa avem un Paste linistit! E greu sa dispara cineva care ti-a fost alaturi 33 de ani.

M-am mutat la fata mea, ca ea are un apartament. Nu vreau sa mai apelez la nimeni ca s-au interpretat alte lucruri, ca ma rog de toata lumea, ca tun si fulger, ca am zis de Becali. Nu e adevarat, eu vreau sa ii cer scuze omului asta, ca nu am obligat pe nimeni cu nimic.

A zis Becali ca nu ma cunoaste, ca nu o cunoaste nici pe Cornelia… Cum sa spui asta, cand pe Cornelia o stie toata!? I-am cantat cand a cununat-o pe doamna Firea si, in al doilea rand, am cantat la Casa Baneasa timp de 23 de ani. Acolo venea domnul Becali – acum multi ani- la doua, trezi zile, in permanenta.

Citeste si articolul :   Inca o tragedie loveste Romania! S-a stins si Gabi Lunca. Virusul nu a iertat-o nici pe ea.

Si cum sa spuna ca nu ne cunoaste? Probabil ca nu face apel la memorie, dar nu sunt suparat! Ii cer scuze public. Toata viata mie o sa imi para rau ca am apelat la dansul. Nu am nevoie, nu vreau niciun fel de milostenie de la nimeni.”, a spus Aurel Padureanu pentru sursa citata mai sus.

Gigi Becali i-a spus ca-i poate oferi un loc in unul dintre caminele pe care le detine, dar nu o casa la curte, asa cum a vrut Padureanu.

“Ceea ce pot sa le ofer e un loc la camin, la cele doua camine pe care le am, unul in Berceni si altul in Ghencea. Mai mult nu am ce sa le dau, pentru ca nu este treaba mea. In cazul in care ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci poate as fi facut un efort sa le ofer o casa undeva, dar asa… eu nu am case sa le dau”, ar fi declarat Gigi Becali.

Citeste si articolul :   SURSE: Ciolacu, laudat de Olguta Vasilescu: „Bravo, Marcele! Ai luat si banii de pe pieptul mortului”

“Multumesc Lui Dumnezeu, sunt cu familia mea, nu sunt cersetor si cu asta basta! Am dorit pentru copilul meu o casa, dar daca nu se poate face nimic, nu e niciun fel de problema.

Normal ca o sa ii fie afectata cariera, daca nu are unde sa studieze. La casa, in meseria asta a noastra, daca te scoli noaptea si ti-a venit o idee, treci la pian. La bloc poti sa treci la pian noaptea?”, a spus Aurel Padureanu.

Cornelia Catanga a decedat la varsta de 63 de ani, dupa ce a fost infectata cu Covid-19.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.