Doliu in invatamantul romanesc. S-a stins la doar 43 de ani

Doliu in invatamantul romanesc. Roxana Dobritoiu, Cancelarul general al Senatului UCB a decedat, luni, la doar 43 de ani, in Spitalul Militar Bucuresti.

Lect.univ.dr. se afla internata la Spitalul Militar din Capitala de doua saptamani, dar afectiunile medicale de care suferea s-au agravat, iar medicii nu ai mai putut face nimic.

Roxana Dobritoiu a fost infectata si cu COVID-19, dar s-a negativat, fiind posibil ca afectiunile sa i se fi agravat si pe acest fond.

Doliu in invatamantul romanesc. Roxana Dobritoiu, cancelarul general al Universitatii din Targu Jiu, a decedat.

Publicitate

Conducerea Facultatii de Stiinte Juridice din cadrul Universitatii ”Constantin Brancusi“ din Targu Jiu a transmis un mesaj de condoleante:

”Cadrele didactice ale Departamentului Stiinte Juridice si Cariera Judiciara din cadrul Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Drept si Administratie Publica au aflat, cu nespusa tristete si profund regret, ca, incepand de astazi, 26 aprilie 2021, inima colegei si prietenei, Roxana Dobritoiu – a ales sa bata, mai departe, alaturi de ingeri.

Un suflet bun s-a ridicat, azi, la cer, mult prea devreme, mult prea departe! O viata mult prea scurta pentru un om, in plenitudinea puterilor intelectuale, valoros si apreciat pentru competenta si cunostintele profunde, demonstrate, de-a lungul anilor, in nobila profesie de dascal.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea sportului din Romania. Avea doar 43 de ani.

Un om care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, un om care va dainui mereu in amintirea tuturor!” se arata in mesajul institutiei.

”Cu profunda tristete, toti, cei care i-am fost colegi de serviciu in cadrul Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, deplangem pierderea unui om, unui caracter, unei persoane cu mult bun-simt, seriozitate si devotament profesional.

Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, pana mai ieri membru al comunitatii academice din cadrul institutiei de invatamant superior gorjene, a trecut prematur in nefiinta. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, colega noastra! Nu te vom uita niciodata!

Sincere condoleante celor greu incercati!”, a fost si mesajul lui Virgil Ion Popovici, lector universitar in cadrul UCB, potrivit Gorj Online.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.