Cum ne afecteaza ora nasterii vietile

Ora nasterii ne determina aspectul si caracterul. In consecinta, afecteaza soarta fiecarei persoane. In astrologie, este obisnuit sa impartiti ziua in 12 segmente, fiecare timp de 2 ore.

00:00 – 02:00. De data aceasta este patronat de Mercur. Acesti oameni sunt de obicei elevi excelenti la scoala si la facultate. Au abilitati organizatorice excelente. Cel mai adesea par mai tineri decat varsta lor. Munca lor ar trebui sa fie legata de calatorii si comunicare. In relatiile de dragoste, acesti oameni sunt prea deschisi.

02:00 – 04:00. Oamenii nascuti in acest moment se afla sub auspiciile lui Venus. Acesti oameni stiu sa numere foarte bine banii. Sunt niste amatori de munca incredibili. Ei apreciaza foarte mult confortul din casa lor. Cel mai adesea le place sa faca totul cu propriile maini. Le place arta si muzica. Urmaresc  intotdeauna tendintele modei. In dragoste, ei pretuiesc loialitatea si devotamentul.

04:00 – 06:00. Acesti oameni sunt condusi de Marte. Se deosebesc mult de ceilalti oameni. Cel mai adesea acestea sunt personalitati exceptionale si stralucitoare. Nu este niciodata plictisitor cu ei. In dragoste, au nevoie de o persoana puternica. Intotdeauna obtin rezultate excelente in cariera.

06:00 – 08:00 Acesti oameni sunt patronati de Neptun. Adesea acesti oameni sunt foarte religiosi si spirituali. Au un caracter profund, inteleg totul si pe toata lumea. Este dificil sa alegi o profesie care ti se potriveste. Intr-o relatie de dragoste, sunt deseori efectuate acte neasteptate si inexplicabile.

Citeste si articolul :   5 moduri prin care iti poti da seama ca cineva te place

08:00 – 10:00. Acesti oameni sunt condusi de Uranus. Oameni foarte draguti si prietenosi. Cel mai adesea au multi prieteni. Ei sunt liderii informali ai oricarei companii. Acesti oameni nu accepta vitrina. Ele sunt intotdeauna exclusiv pentru adevar sub orice forma.

10:00 – 12:00 Acesti oameni se afla sub auspiciile lui Saturn. Sunt oameni care au adesea o autoritate extraordinara in societate. Au un mare succes in cariera. In domeniul profesional, acestia  sunt foarte potriviti  pentru a fi lideri. In viata lor personala, sunt adesea singuri, deoarece cariera lor le ocupa  tot timpul. In dragoste, ei sunt constanti si atenti.

12:00 – 14:00. Persoanele nascute in acest moment sunt patronate de Jupiter. In mod ciudat, acesti oameni sunt studenti rai, dar cei mai buni profesori. Oamenii din jurul lor apeleaza foarte des la ei pentru sfaturi. Le este foarte usor sa devina profesor. Le place calatoria. In dragoste, ei prefera oamenii extraordinari sau exotici.

Citeste si articolul :   Dragostea dureaza doar 3 ani? Afla daca era cu adevarat iubire sau erai in starea de “limerence”!

14:00 – 16:00. Acesti oameni se afla sub auspiciile lui Pluto. Ei  ofera adesea ajutor si sprijin oamenilor din jurul lor. Ei pot anticipa adesea orice situatie din timp. Intr-o relatie de dragoste, prefera partenerii cu un aspect fizic placut  , deoarece ei insisi sunt incredibil de sexy. La locul de munca, cel mai adesea toata lumea se straduieste sa fie prieteni cu ei.

16:00 – 18:00. Acesti oameni se afla sub auspiciile lui Venus. Acesti oameni sunt foarte atragatori in ochii altora. Acesti oameni sunt fie extraordinari  de norocosi, fie sunt pierzatori complet. Acestia sunt oameni foarte romantici. Ei stiu intotdeauna pe cine isi doresc intr-o relatie de dragoste, pana la hainele in care ar trebui sa fie. Cenusareasa este basmul lor preferat. Sunt sotii sau soti ideali.

18:00 – 20:00. Sunt protejati de Mercur. Principalul lucru in viata lor este munca si sanatatea. Ador dietele si alimentatia adecvata. Stiu totul despre medicamente si stiluri de viata sanatoase. Printre ei sunt multi medici sau persoane cu studii medicale. Sunt apreciati si respectati la locul de munca.

Citeste si articolul :   Furtuni magnetice puternice care vor atinge Pamantul in august

20:00 – 22:00. Acesti oameni sunt protejati de Soarele insusi. Au un drum direct spre scena. Principalul lucru din viata lor este pasiunea, dragostea si copiii. Au arta flirtului de la nastere. Oameni foarte amorosi. Se comporta practic ca vedete de film. In consecinta, in dragoste, au nevoie de un regizor. In relatia lor exista intotdeauna pasiune.

22:00 – 24:00. Luna protejeaza oamenii nascuti in acest moment. Sunt foarte sensibili cand vine vorba  ceilalti. Ei au mereu grija de toata lumea. Pot avea o putere extraordinara asupra oamenilor. Familia este sacra pentru ei.

Autor