Prognoza numerologica pentru 2022

Numerologii sunt aproape gata cu toate prognozele si analizele pentru noul an 2022 – anul Tigrului de Apa. Sa vedem ce ne spun cifrele si daca vor fi de partea noastra anul viitor.

Inainte de a incepe, trebuie sa vedem care este data principala anul acesta. Adunati toate numerele din an si obtineti 2 + 0 + 2 + 2 = 6. Acest lucru ne arata ca numarul sase va fi numarul principal. Cifra 6 simbolizeaza creativitatea, ambitia si curajul, iar pe de alta parte, trei perechi ne arata ca trebuie sa indeplinim sarcinile singuri, deoarece 2 simbolizeaza autosuficienta. Este exact ceea ce corespunde mesajului Tigrului de Apa, care este liber, puternic si independent.

Finante si munca in 2022

Anul acesta, persoanele orientate spre creativ devin adevaratii norocosi. Acest lucru nu ar trebui sa-i descurajeze pe altii, dar creatorii au un avantaj. Creativitatea va fi de mare importanta, precum si auto-imbunatatirea. Incepeti sa va reganditi vechile strategii si sa creati altele noi pentru a va face obiectivele mai usoare si mai sigure.

Citeste si articolul :   Locuri de munca care nu vor mai exista in 2030

Din moment ce traim in Anul Tigrului de apa, independenta este, de asemenea, importanta. Urmeaza-ti propria intuitie la locul de munca si spune-ti parerea. Asculta sfaturile si dorintele colegilor tai, dar nu te lasa pacalit.

Publicitate

Publicitate

Cumparaturile vor fi cu siguranta tratamentul tau in 2022. Poti chiar sa dai prea multi bani pentru lucruri inutile. Ganditi-va bine la achizitiile dvs.

Dragoste si viata sociala in 2022

Toata lumea este interesata de modul in care viata lui personala va decurge in viitor. Declaram cu curaj ca cifra 6  va  aduce o doza de romantism in fiecare suflet. Si cele trei cupluri in sine ne spun ca trebuie sa acordam mai multa atentie partenerului nostru. Fa-ti un cadou simbolic si important, apropie-te, petrece mai mult timp impreuna si diversifica-ti relatia cu ceva ce nu ai mai facut pana acum.

Timpul in sine este foarte important pentru starea generala a unei persoane, prin urmare, atunci cand corpul si sufletul tau iti dau semnale de a te desparti de o companie neplacuta , asculta-l.

Citeste si articolul :   4 semne zodiacale care fug de dragoste

Daca nu ti-ai gasit sufletul pereche, anul acesta va trebui sa ai rabdare. Nu vizitati locuri prea aglomerate, iar cand apare persoana potrivita, veti simti momentul.

Dispozitie si sanatate in 2022

Marele sase  este asociat cu optimism, fapte bune, asa ca noul an va fi cu siguranta mai favorabil decat precedentul. Cifra 6 ajuta si la echilibrarea sufletului, pentru armonie interioara, bucurie si pace.

Publicitate

Autor