Vremea rea pune stapanire pe Romania. Avertizare METEO

Vremea rea pune stapanire pe Romania. ANM a emis, miercuri, o informare meteo de vreme deosebit de rece, bruma si inghet pentru urmatoarele 3 zile. In Bucuresti, minima va ajunge la 0 grade.

Incepand de miercuri de la ora 15.00 pana sambata la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada din an, mai ales in timpul noptilor si al diminetilor, cand se vor inregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade in special in nordul si in centrul tarii si in dealurile sudice.

Se va produce bruma si pe alocuri inghet la sol.

Temporar, in dupa-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) si in cursul zilei de joi (08 aprilie) in zonele de deal si de munte vor mai fi precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari in prima parte a intervalului mentionat, in sud-vest si centru, cu viteze in general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberand zapada.

Vremea in Capitala

Citeste si articolul :   Sute de romani au fost pacaliti ca sunt infectati cu COVID-19. Ce s-a intamplat

Pentru acelasi interval, ANM a emis o prognoza speciala si pentru Bucuresti. Si in Capitala vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta perioada, indeosebi in timpul noptilor si diminetilor.

Vor fi temperaturi maxime de 10…13 grade si minime de 0…2 grade, cu valori mai scazute in zona periurbana in noaptea de joi spre vineri (08/09 aprilie) si in noaptea de vineri spre sambata (09/10 aprilie) spre -3…-2 grade. Se va produce bruma. In prima parte a intervalului, trecator vor mai fi ploi slabe, iar in dupa-amiaza zilei de joi (08 aprilie) vor fi posibile si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Autor