Mihai Bendeac s-a vaccinat cu Astra Zeneca

Actorul si juratul de la iUmor, Mihai Bendeac, s-a vaccinat astazi cu serul de la AstraZeneca. Potrivit actorului, informatiiledespre reactiile adverse la acest vaccin nu l-au speriat deloc.  El spune ca nu baga in seama.

„Prefer sa ma vaccinez cu un ser conceput de oameni care au luat premiul Nobel, nu dupa medicii care scriu miau ca pisica”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a marturisit ca motivul ales pentru a se vaccina cu AstraZeneca a fost faptul ca la baza dezvoltarii acestui vaccin au lucrat multi medici care au luat premiul Nobel.

“Eu asa functionez, ma orientez dupa medici, cercetatori, nu dupa cei care scriu miau ca pisica”

Publicitate

Publicitate

“Daca facem un mic efort de imaginatie, care nu este chiar atat de greu de facut, in cazul in care acest virus ar fi atacat, sa spunem, cataracta si cei care erau afectati ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu totii la medici si la stiinta?!

Citeste si articolul :   Gheorghe Hagi si Ion Tiriac nu au fost invitati la nunta Simonei Halep

Eu asa functionez, ma orientez dupa medici, cercetatori, dupa castigatori de premiu Nobel si mai putin dupa cei care scriu miau ca pisica”, a mai spus Mihai Bendeac.

Bendeac a declarat ca se bazeaza foate mult pe oamenii de stiinta in care are incredere foarte mare. De asemenea a afirma ca nu baga in seama speculatiile care se fac pe tema acestui ser de vaccin.

“Am incredere in stiinta, am avut mereu incredere in stiinta. Pana la urma, o alegere de genul acesta nu mi se pare ca tine neaparat de inteligenta”

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.