Mihai Bendeac si-a facut testul pentru coronavirus. Totul a fost filmat. Care este rezultatul

Juratul de la iUmor, Mihai Bendeac si-a facut testul de COVID-19, pentru a fi sigur ca a trecut prin infectia cu coronavirus. Vedeta a dezvaluit la Antena1 ca a fost infectat cu noul virus.

Mihai Bendeac a spus cum s-a intamplat totul.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul ca eram absolut normal si, in decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseala si nu mai aveam absolut deloc gust si miros, motiv pentru care am si slabit vreo trei kilograme in zilele alea”, a spus Bendeac.

Ca sa afle cu siguranta daca a fost infectat cu coronavirus, Mihai Bendeac si-a facut testul de anticorpi si a filmat totul, iar imaginile le-a postat duminica, pe YouTube. Testul a iesit pozitiv, ceea ce inseamna ca juratul are anticorpi pentru coronavirus, semn ca a fost infectat cu COVID-19.

Citeste si articolul :   Creste salariu minim pe economie. Cand intra legea in vigoare

„Am avut dreptate. Deci, asta s-a intamplat acum doua luni, ceea ce inseamna ca intre timp ar trebui sa fiu super clean. Ma bucur foarte mult ca am facut acest clip pentru ca eu am vrut sa vorbesc despre asta. Si e nasol ca oamenii se gandesc ca ar fi stigmatizati. E o tampenie, cred ca ar trebui sa trecem impreuna prin aceasta chestie si ca ar trebui sa invatam foarte multe lucruri, dar, din pacate, nu stiu daca o vom face“, a mai spus Mihai Bendeac.

Autor