Inca o tragedie loveste Romania! S-a stins si Gabi Lunca. Virusul nu a iertat-o nici pe ea.

Inca o tragedie loveste Romania! Un nume mare al muzicii de petrecere a murit, vineri noaptea. Indragita cantareata de muzica populara si lautareasca Gabi Lunca a decedat, la varsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov, rapusa de COVID-19.

Gabi Lunca a decedat in aceasta seara. Artista avea 83 de ani si era internata de doua saptamani. Anuntul a fost facut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Facebook.

Fiica lui Gabi Lunca, Rebeca Onoriu, a scris, in noaptea de vineri spre sambata, pe pagina de Facebook, ca mama sa a murit.

„Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, in dreptul unei fotografii in care sunt Gabi Lunca si acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care marea voce a muzicii lautaresti si populare s-a casatorit in 1964. Ion Onoriu a murit in urma cu 23 de ani, in 1998.

Gabi Lunca se afla internata la Terapie Intensiva, la Spitalul Judetean Ilfov, din cauza COVID-19.

Citeste si articolul :   Bill Gates s-a vaccinat: „Ma simt minunat”

Artista s-a nascut in 16 octombrie 1938, la Varbilau, Prahova. Din 1992, ea a mai cantat doar muzica religioasa.

Si interpretul de muzica lautareasca Nelu Ploiesteanu a murit infectat cu noul coronavirus, joi noaptea. El era internat in stare grava, la terapie intensiva, la Spitalul Floreasca, de la jumatatea lunii martie, unde era intubat.

De asemenea, cunoscuta cantareata de muzica lautareasca, Cornelia Catanga, a murit, in urma cu o saptamana, la varsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Autor