Trasaturi pozitive ale semnelor zodiacale

Fiecare persoana are propriile sale laturi pozitive si negative.

Berbec

Fermecator, simpatic, grijuliu, un prieten adevarat. Berbecul isi aminteste zilele de nastere ale prietenilor lor si, in caz de nevoie si tragedie personala, va fi un ajutor fidel, imprumutandu-si umarul puternic. Berbecul este adesea pe lista eroilor care au realizat fapte nobile. Aceasta este o persoana care nu are obiceiul de a renunta, este puternica, curajoasa, nobila si pura in inima .

Taurul

Taurul este un iubit pasnic si un exemplu de virtute. El se caracterizeaza prin forta si abilitatea de a concentra atentia in orice zona, datorita careia Taurului ii este garantat succesul. Taurul triumfa in chestiuni care necesita perseverenta si timp. Ei sunt initiatorii unor idei comerciale care la inceput pot parea dubioase, dar ulterior castiga recunoastere la nivel mondial.

Gemenii

Daca reprezentantii altor semne pot actiona mai gratios si mai natural, atunci tot nu obtin un succes ca Gemenii. O minte rapida permite observarea fatetelor fiecarui fenomen sau obiect, ceea ce ofera un avantaj in orice aspiratie a Gemenilor. Gemenii au o memorie excelenta, printre acestia exista numerosi editori, scriitori, publicisti, topografi, comercianti. Mercurul este si planeta profesorilor, traducatorilor, contabililor. Cei nascuti sub acest semn prospera in pozitiile de avocati, diplomati, bancheri si personalitati publice.

Publicitate

Rac

In ciuda sistemului nervos vulnerabil, care se observa la unii reprezentanti ai acestui semn, de calitatile pozitive se poate distinge atitudinea parentala patronatoare fata de oamenii cu acest semn, capacitatea de a conduce in chestiuni responsabile si o mare perseverenta. In plus, Racul are o calitate foarte valoroasa care il ajuta sa invinga trasaturile de caracter negative: rabdarea. Racii sunt foarte muncitori. gospodari, prudenti.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale pe care le apreciem doar atunci cand le pierdem

 Leu

Interpret dominator, nobil, excelent – calitati caracteristice unui Leu tipic. S-a nascut pentru a da ordine si a se asigura ca totul se intampla in conformitate cu el. Orice persoana il gaseste pe Leu fermecator, asa ca atunci cand un anumit scop apare in fata lui, nu este dificil sa-l atinga. Singurul lucru care il poate face pe Leu  nefericit este ambitia lui ranita. Cel mai adesea, Leul  isi directioneaza darurile catre obiective nobile, stie sa dispuna cel mai bine de putere si arata o disciplina de neclintit in situatii stresante.

Fecioara

Sa vedem cum s-au remarcat Fecioarele noastre, pentru ca oamenii din acest semn accepta orice complimente cu modestie. Merita admiratie pentru multe dintre calitatile lor: practicitate, sistematicitate, logica, inteligenta, capacitatea de a-si asuma o inalta responsabilitate. Ei nu aduc lauda prietenilor, dar stiu sa empatizeze si sa sprijine oamenii si, prin fermitatea si consecventa lor, ofera oamenilor sfaturi sincere. Oamenii din Mercur sunt polifacetici, trezesc interesul celorlalti, in ciuda tendintei de a schimba starea de spirit: fie caldura, fie frig si, uneori, comportamentul lor este in general imprevizibil. Acest semn este caracterizat de sociabilitate, combinat cu abilitati mentale ridicate, pe care le utilizeaza cu succes pentru a se relaxa si a umple cu mai multa incredere in sine.

Balanta

Sincer, atent – este vorba despre Balanta. Sunt cunoscatori subtili ai esteticii, rezonabili, pot fi prieteni fideli pe tot parcursul vietii. Acesti oameni sunt capabili sa se ataseze puternic si, daca sunt neingradite, atunci acest sentiment vine din adancul lor si nu din cauza poftei. Femeile stiu sa se adapteze la cerintele sotilor lor. Datorita acestei abilitati, pot avea un impact semnificativ asupra barbatilor, dar este foarte placuta si emotionanta.

Scorpionul

Ei pastreaza credinciosie spirituala, pe care o extind prietenilor si celor dragi.  Scorpionii sunt castigatori excelenti pentru familie; prezinta abilitati intelectuale ridicate in orice afacere. Femeile Scorpion se descurca adesea bine in functii de conducere. Reprezentantii acestui semn fac o treaba excelenta ca si  parinti, in ciuda severitatii si exigentei lor. Scorpionii se disting prin punctualitate, la orice slujba se arata ca sunt muncitori neobositi.

Sagetator

Sagetatorii sunt prieteni buni, loiali . Acestia sunt oameni in fata carora  iti poti deschide inima fara teama. Va veti bucura sa comunicati cu ei atat pe teme cotidiene, cat si pe teme mai sublime: filozofie, stiinta, religie, politica. Sagetatorul arata noblete in relatiile cu oamenii, este foarte delicat si romantic. Sagetatorul sunt  parinti excelenti care au grija de familie spiritual si financiar.

Capricornul

Loialitatea, organizarea, prietenia sunt calitatile Capricornilor. Acesti oameni isi controleaza propriul destin, au rabdare si previziune care ii disting de reprezentantii altor semne ale zodiacului. Cariera este asociata cu semnul Capricornului. Barbatii din Capricorn sunt cei mai buni in reusita de a-si asigura familia. Femeile din Capricorn sunt gospodine si mame minunate.

Citeste si articolul :   Emotii, uite motivul pentru care ar trebui sa vorbesti cu tine insuti

Varsator

Sunt amabili, blanzi, gata sa ajute oamenii. Sunt foarte fericiti daca vin la ei pentru sfaturi, iar cei mai buni consilieri sunt tocmai Varsatorii. Nu se grabesc inainte sa demonstreze victoria in fata tovarasilor lor. In dragoste, acesti oameni se disting prin loialitate si devotament, dar sunt usor retinuti si nu sunt inclinati sa arate emotii. Uranus il sustine pe Varsator si ii influenteaza alegerea profesiei. Varsatorul este un semn pozitiv, aproximativ 80% dintre personalitatile celebre s-au nascut sub aceasta constelatie.

Pesti

Pestii au o multime de trasaturi pozitive, dar datorita tendintei lor spre negativism, sunt fortati sa lupte pentru succes mai mult decat altii. Calitatile lor bune se manifesta cu mare efort. Pestii au intentii pure, desi nu se asteapta sa gaseasca aceleasi calitati la altii. Pestii sunt foarte iertatori de neajunsurile umane, sunt capabili sa simpatizeze profund si sa sufere. Iubesc frumusetea naturii.

Publicitate

Autor