Care este caracterul tau dupa grupa de sange

Se pare ca caracteristicile individuale ale caracterului unei persoane depind nu numai de semnul zodiacal, ci si de grupa sanguina. Este adevarat ?

Ca urmare a numeroaselor experimente, oamenii de stiinta japonezi confirma ca exista o legatura intre calitatile personale ale unei persoane si grupa de sange. Vezi detalii:

Grupa de sange 0.  Oamenii cu aceasta grupa de sange se straduiesc sa fie primii si cei mai buni, sunt lideri prin natura lor. Sunt activi si in permanenta in miscare, intentionati, persistenti, cred in propriile forte. Sunt adesea foarte emotionati, dar stiu clar ce isi doresc de la viata si cum sa o obtina. Slabiciune: ambitie morbida, inclinatie spre gelozie.

Grupa de sange A .Detinatorii acestei grupe de sange iubesc ordinea, linistea si armonia. Se disting prin bunatate, rabdare si onestitate. Printre caracteristicile lor distinctive se numara constiinciozitatea, timiditatea, acuratetea, nu sunt predispusi la tradare si minciuni. Slabiciune: persistenta, conservatorism, greu de relaxat.

Grupa sanguina B. Individualisti stralucitori. Acesti oameni stiu sa se adapteze rapid, le place sa fantezeze si sa viseze. Nu sunt obisnuiti sa asculte parerile altora, dar te poti baza pe ele. In exterior, sunt calmi, dar in interior exista un suflet sensibil si timid. Slabiciune: dorinta excesiva de independenta.

Grupa de sange AB .Persoanele cu aceasta grupa de sange sunt intotdeauna sociabile, politicoase, pline de tact si au un simt acut al dreptatii. De multe ori au dificultati in a lua o decizie – se indoiesc ca le va tulbura linistea sufleteasca. Acesti oameni sunt inchisi si nu au incredere in gandurile si secretele lor cele mai interioare. Slabiciune: uneori prea dur in vorbire.

Publicitate

Publicitate

Autor