Ce inseamna cand visezi pe cineva?

Cand aveti un vis despre cineva, este important sa va amintiti visul exact asa cum se intampla pentru a intelege exact ce inseamna.

In timp ce oamenii de stiinta nu stiu de ce visam, scopul este sa intelegem sensul viselor pentru a obtine mai multa claritate in viata noastra.

Doriti ca persoana sa va placa sau sa va admire

Cand visezi pe cineva este un semn ca iti doresti aprobarea sau atentia ei. Acest lucru este cauzat probabil de faptul ca v-au ignorat sau nu s-au angajat in avansurile dvs.

Aveti nevoie ca oamenii sa va placa sau sa va admire. Asadar, atunci cand nu te simti apreciat sau observat, incepi sa-ti pui sub semnul intrebarii aspectul sau sa te indoiesti de increderea ta.

Sa visezi la aceasta persoana ar putea fi o experienta dificila pentru tine. Recent le-ati impartasit lucruri pe care, in mod normal, nu le impartasiti altora. Acum va faceti griji cu privire la ceea ce ar putea gandi despre voi.

Persoana din visele tale se gandeste la tine

A visa la cineva poate fi un semn ca se gandeste sau viseaza la tine.

Acest lucru ar putea fi o mare surpriza pentru tine!

Citeste si articolul :   Cum sa ne potolim criticul intern

Daca visezi pe cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult, probabil ca se gandesc la tine sau s-ar putea sa apara in viata ta in curand.

Pe de alta parte, cand visezi un prieten, un coleg sau un fost, ei se gandesc la tine sau data viitoare te vei vedea cu ei. Cand ii vezi, fii atent la actiunile lor sau la limbajul corpului. Vei invata rapid daca au ganduri pozitive sau negative despre tine.

Cineva va profita de tine

A avea un vis despre cineva ar putea fi un semn ca va profita de tine sau iti va provoca dureri emotionale. Acest vis ar putea fi un avertisment pentru a fi suspicios fata de aceasta persoana si motivele sale.

Relatia dvs. cu aceasta persoana v-a lasat vulnerabil fie emotional, fie financiar. Iti faci griji ca te vor fura sau vor lua ceea ce este al tau.

Aveti grija la ceea ce dezvaluiti acestei persoane, deoarece ar putea reveni pentru a va bantui.

Ai tendinta de a nu fi prea revelator pentru ceilalti si iti place sa-ti pastrezi gandurile cele mai profunde. Pe de alta parte, esti inca distractiv si spontan fara a dezvalui prea mult celor din viata ta.

Citeste si articolul :   Robotii sunt cei mai buni terapeuti psihologici? Introducerea inteligentei artificiale in psihoterapie si rezultatele sale

Personalitatea ta unica te va servi bine atunci cand ai de-a face cu anumite persoane care vad atitudinea ta ca pe o slabiciune.

Viata ta ar fi diferita daca ai fi cu ei

Daca visezi pe cineva, este probabil pentru ca iti faci griji daca ai luat deciziile corecte in relatiile tale. Aparitia unei anumite persoane in visele tale inseamna ca esti curios despre cum ar putea fi viata ta cu ei.

Sunteti multumit de statutul actual de partener sau relatie, dar uneori este distractiv sa va imaginati cum s-ar fi putut intampla lucrurile diferit.

Nu este un secret ca viata ta ar putea fi mai buna daca ai fi alaturi de persoana din visele tale. Probabil ca v-ati afla intr-o situatie financiara diferita si probabil ca veti fi mai indepliniti, dar este prea tarziu sa schimbati acest lucru acum.

Te simti lasat pe afara sau singur

A visa la cineva inseamna ca te simti singur, trist. Iti este profund dor de cineva, dar nu au aceleasi sentimente.

Te gandesti constant la aceasta persoana. Ai vrea sa se poata intoarce in viata ta, astfel incat totul sa revina la normal.

Citeste si articolul :   COVID-19 duce la o pandemie de boli mintale?

Ti-a fost greu sa incepi noi relatii sau prietenii pentru ca te gandesti doar la persoana pe care ai pierdut-o. In loc sa creezi noi amintiri, iti place sa te gandesti la amintirile din trecutul tau.

Daca totusi vezi aceasta persoana in viata ta de zi cu zi, te poate face sa te simti lasat deoparte sau singur atunci cand sta cu alte persoane. Te intrebi daca lucrurile se vor imbunatati vreodata si cum vei merge mai departe.

Vestea buna este ca probabil se gandesc si la tine, chiar daca nu dau semne.

Daca nu vrei aceasta persoana in viata ta, nu-i mentiona visul. In schimb, daca cautati o modalitate usoara de a sparge gheata, a le spune despre visul dvs. va poate ajuta sa creati conexiunea pe care ati cautat-o.

Autor