Florin Citu, anunt de ultim moment despre un nou lockdown in Romania

Florin Citu, premierul Romaniei a transmis ca tara noastra nu va intra iar in lockdown. Totodata, premierul ii indeamna pe romani sa respecte masurile de protectie, pentru “a trece cu bine” peste aceasta perioada de pandemie.

De asemenea, el mentioneaza ca, in perioada urmatoare, numarul persoanelor imunizate zilnic anti-COVID va ajunge la 80.000.

“Am participat la sedinta tehnica de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a ma asigura ca obiectivele pe care le-am trasat in privinta pandemiei sunt indeplinite. Numarul paturilor din spitale a crescut. Fac apel la romani sa respecte masurile de protectie. Numai asa vom trece cu bine peste aceasta perioada. Obiectivul meu este ca prin vaccinare sa reducem numarul de infectari. In perioada urmatoare numarul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU”, a scris Florin Citu, sambata, pe pagina sa de Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.