Luis Lazarus: “Sunteti milioane, cei care va uitati”

Luis Lazarus a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi creioneaza imaginea. Jurnalistul spune ca are “sclipiri”.

“Salut! Sunt Lazarus. Un tip oarecare! Ati mai auzit de mine, pe ici, pe colo, nu sunt nici frumos, nici urat, nici vreun prost, nici vreun erudit, nici strungar sau vreun profesor universitar, dar am “sclipiri” !!! Or fi „vinovate” vagoanele de carti citite. Am fost candva lider al studentilor, atunci pesemne eram sclipitor, apoi jurnalist de investigatii si realizator de emisiuni, din cauza ca sclipirile se vor fi transformat in intuitie !

De fapt puteam fi orice, pe oriunde: parlamentar, ministru, om de afaceri, miliardar care “dispare”, cand e cazul, ori „mogul de fatada”, dar… m-a “stricat” gura si lipsa de diplomatie. Aveam un reflex ciudat si “sinucigas” (metaforic vorbind), care din pacate nici acum nu ma lasa in pace, sa le spun puternicilor zilei, in fata, ceea ce sunt ei, de fapt!!! In general chestiuni care, ce sa vezi, erau adevarate. Pffff! Mare prostie, intr-o lume in care „minciuna sta cu …regele (oricine ar fi el) la masa”.

Am si premii, am si diplome, pe bune, nu “scoli postliceale” sau doctorate plagiate in: filosofie, securitate nationala, jurnalism, chestii cu greutate. Sigur NU ma ajuta cu nimic, de preferat ar fi fost sa ma fi construit mama cu un ADN de turnator si “diplomat”( a se citi mincinos si perfid) si atunci sigur eram milionar, chiar si sa fi fost doar electrician sau instalator. Asadar, ca rezultanta, IN GENERAL, SUNT IN LUPTA PERMANENTA!

Publicitate

Pentru mine, pentru copiii mei, pentru voi, pentru noi! Cam asta e Romania! Scuze daca v-am plictisit! DE NERVI NU STIU CE O SA FAC!!! Probabil, IAR, vreo TELEVIZIUNE sau o stau in live, ca stau bine! Sunteti milioane, cei care va uitati! Ori cine stie, poate fac vreun partid! Sau poate nu! Ca ma murdaresc astia! Ma mai gandesc !

In rest…numai bine si hai sa fiti iubiti! Daca va place, poate va mai scriu, daca nu, atunci ma voi rezuma sa scriu texte penibile si sa pun poze cu copiii si iubita. Ce dragut! Ma dau in vant dupa viata asta! Cei carora NU le place, textul, pot sa NU dea Like si Doamne fereste de Share! Sigur povestea e reala, dar si autoironica! Nu o luati in serios sau … puteti sa o faceti!!! FORTA PATRIA”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

Citeste si articolul :   De ce iti verifica politia CNP-ul prin statie, in plina pandemie. Ce sa faci ca sa nu te alegi cu DOSAR PENAL

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.