Luis Lazarus sare in apararea fostei senatoare AUR: “Toti s-au speriat! Sosoaca i-a agitat foarte tare”

Luis Lazarus, un fan infocat al senatoarei Sosoaca, a postat un mesaj prin care o lauda pe controversata avocata. Tinand cont ca si el este genul de persoana care face scandal de fiecare data, nu ne mira reactia sa.

“Guvernul s-a speriat! Toti s-au speriat! Sosoaca i-a agitat foarte tare! Nu le-a placut ideea asta de parlamentar implicat in toate evenimentele fierbinti! Contravine cu statul la caldura, in parlament! Asa ca s-au gandit tot weekendul si au facut o smecherie! Ca sa nu ia cumva Sosoaca laurii, pentru rezolvarea problemei minerilor, sa nu para ca a fost importanta vizita ei acolo, au facut o intelegere … pe sub masa!

Raluca Turcan sfatuita de cei aflati in spatele usilor inchise si vazand ca lucrurile se precipita si e pe cale sa izbucneasca vreo “ Rascoala “ sau, cine stie, poate chiar vreo “Revolutie“ , l-a chemat pe un sindicalist, care pana azi dormise, fiind ocupat probabil cu altele, si au semnat la iuteala un protocol, ca sa obtina timp si sa inchida revolta! Acum sigur ca, dupa razboi, multi viteji se arata!!! Doamne fereste!!! Hop si Gadea la usa minei!!!

Pffff!!! No comment, dar unii … chiar nu stiu sa-si vada de treaba! Dar eu va spun ceva: trebuie sa fim atenti la ceea ce se va intampla in trei luni! In spatele acestor “amabilitati” guvernamentale, sta de fapt decizia, deja luata, de a inchide minele! Si presupunerea ca, atunci cand asta se va intampla, minerii nu vor mai fi uniti si nici organizati! E o tactica veche! Urmariti evolutiile si o sa vedeti daca am dreptate”, a scris Lazarus pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.