Luis Lazarus: Nimic nu e ceea ce pare… Raman la fel de mincinosi si demagogi…

Luis Lazarus a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj dur la adresa politicienilor si guvernantilor din Romania:

“Cat de minunat e totul! Televizoarele sunt pline de Basescu vorbind despre pensii si salarii, cand de fapt el le-a taiat, in timpul “guvernarilor de paie” …Boc! Televizoarele sunt pline de tigani care se bat si de politicieni care comenteaza: ca e grav, ca e naspa, etc!

Pai nu voi politicienilor sunteti cei care ati facut combinatii, tot timpul, cu tiganii, pentru voturi si le-ati garantat libertatea, indiferent de costuri? Televizoarele sunt pline de politistii care intervin, pe timp de “stare de urgenta”, mai agresiv, mai timid, dupa caz!

E totusi mai bine, pentru ca pana mai ieri, oamenii ii acuzau ca sunt spagari si nu faceau nimic, cand reclamai ca: iti fura cineva ceva, iti da in cap, iti violeaza copilul, intra peste tine in casa, samd? Acum, brusc, vreti sa faca Politia, ce n-a facut 30 de ani, din cauza politicienilor, procurorilor, combinatiilor? O sa fie cam greu, desi nu e chiar imposibil, daca exista “vointa… politica”!

Articolul continuă după reclame

Dar cand a existat vreodata? Si in final toti doctorii au devenit “eroi”! Pai nu spuneati voi ca pana mai ieri mureau oamenii prin spitale, pe capete, din cauza infectiilor si pentru ca nu te bagau in seama, daca nu dadeai spaga, ori din cauza malpraxisului ? Ati uitat de Colectiv? Cati au murit in incendiu si cati dupa? Si atunci cum o scoatem la cap? Care e adevarul? Ca totul pare un paradox!!!

Credeti ca e complicat sa raspundem? Nu, nici vorba! E foarte simplu! Politicienii raman la fel de mincinosi si demagogi! Isi schimba discursul, dupa cum sunt la putere sau in opozitie! Medicii, cei care sunt “in linia intai” , in mare parte, isi vad de treaba”, alta treaba, nici nu dau prin saloanele bolnavilor de Covid.

Am nu stiu cate cazuri, cu nume si prenume, care atesta acest fapt! Deci atentie mare cu generalizarile! Nimic nu e ceea ce pare! Eroii sunt putini si in genere morti, Patriotii sunt pe cale de disparitie si le e frica sa mai pronunte cuvinte ca “national” sau “ patriotism”!!! Fiecare categorie mentionata are si ceva oameni capabili! Problema este ca NU ei conduc!!!”

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, rasturnare de situatie. Ce i-a spus antrenorul la telefon

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.