Tragedie la Onesti, unde un barbat a ucis 2 tineri muncitori. Ce spune fiica agresorului

Tragedie la Onesti. Un barbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori care renovau casa. Acesta a sunat la 112 si a amenintat ca ii omoara.

Barbatul nu a cedat la negocieri si s-a napustit asupra celor doi muncitori aflati in locuinta.

Politistii au intrat in forta in casa si au tras mai multe focuri de arma. Barbatul a fost ranit la picioare. Agresorul a fost preluat de catre medici si dus la spital.

In acest timp sotia lui a fost audiata. Aceasta a fost incatusata, fiind acuzata ca si-a ajutat sotul.

Politia Romana a trimis o echipa de specialisti din Bucuresti pentru a verifica modul in care s-a intervenit in acest caz.

Publicitate

Barbatul de 68 de ani, care i-a ucis pe cei doi muncitori, a fost proprietarul acelui apartament pe care l-a pierdut in urma unei executari silite. Acesta a reusit sa intre in locuinta in care se aflau cei doi tineri pentru a o renova. Agresorul i-a luat ostatici si a sunat la 112.

Barbatul a amenintat ca ii ucide pe cei doi, iar politistii au ajuns imediat la fa’a locului, inclusiv cu un negociator.

Citeste si articolul :   Tragedie fara margini! Medicii nu au mai putut face nimic. Mama si fiica, cel mai crunt destin

Martorii au declarat ca agresorul ar fi iesit pe balcon si ar fi cerut autoritatilor 300.000 de lei, contravaloarea apartamentului.

„Autorul, care era calm pana la un punct, a inceput sa exercite acte de violenta asupra persoanelor din apartament, moment sesizat si de catre fortele de ordine. Cu sprijinul persoanelor aflate in locatie, s-a fortat cu mijloace din dotare, usa metalica a locuintei agresorul incercand sa o blocheze, avand in mana un cutit. La acel moment, fortele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind ranit si imobilizat”, a declarat Gabriela Ciobanu, IPJ Bacau.

In locuinta respectiva au fost gasite cele doua victime. Unu dintre muncitori, inca in viata, a fost dus de urgenta la spital.

Publicitate

„A fost adusa o persoana in varsta de 36 de ani, cu multiple plagi injunghiate in regiunea sternala torace anterior si posterior, a fost resuscitat, a iesit din stop, dupa care s-a instalat din nou in stop cardio-respirator. Din pacate, s-a declarat decesul. A fost adus si agresorul, cu multiple plagi prin impuscare”, a declarat Ana-Maria Bancescu, director medical.

Citeste si articolul :   Nicusor Dan, masura fara precedent: ”Este absolut scandalos"

Ce spun martorii

„Au pierdut apartamentul in instanta, au avut o altercatie acolo. Ei au auzit ca se lucreaza in apartament, i-a sunat cineva ca se lucreaza in apartament si a venit, a intrat peste baieti: „Ce faceti aici, nu mai faceti nimic”. Nu e violent din cate stiu, dar e, asa, plecat un pic”, a spus un vecin.

„A intrat omul in apartament: „Pai voi cu ce drept stati aici sau lucrati?”. I-a luat ostatici, nu stiu, se vedea de acolo de la balcon”, a declarat alt vecin.

Sotia barbatului a fost retinuta, fiind acuzata de complicitate la lipsire de libertate. In geanta acesteia, anchetatorii au descoperit mai multe coliere din plastic, cu care ostaticii ar fi fost legati.

Ce spune fiica agresorului.

„A fost o executare, dar nu era executare silita investita cu formula executorie. Nu s-au prezentat cu niciun document. S-a furat tot din apartament, iar astazi a sunat o vecina care informa ca cineva este in apartament si nu stie ce face acolo”, a declarat fiica barbatului care a ucis 2 tineri muncitori.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis reactioneaza dupa violentele de la protestele de luni noaptea

„Este al parintilor mei, dar nici in momentul de fata nu s-a prezentat nimeni, desi tatal meu a cerut acel act, sa i se aduca acel act. Astazi nu i s-a adus actul care dovedea ca apartamentul nu ii mai apartine.De ce s-a ajuns la asa ceva cand puteau sa aduca acel document. Daca aduceau acea hartie se rezolva totul”, a mai spus fiica agresorului.

Reprezentantii firmei care detine in prezent apartamentul au declarat ca imobilul a ajuns in proprietatea companiei in 2009, ca urmare a unei sentinte judecatoresti si a fost in conservare pana acum.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.