Cine este femeia care si-a pus capat zilelor dupa ce si-a gasit fiul inecat in piscina din curtea casei

Tragedie fara margini intr-o familie din Gaesti. O femeie in varsta de 34 de ani si-a pus capat zilelor imediat dupa ce si-a gasit fiul decedat in piscina din curtea casei.

Cami, o femeie de 34 de ani din Gaesti, si-a luat viata dupa ce baietelul ei s-a inecat in piscina din curtea casei. Copilul urma sa implineasca cinci ani in luna decembrie,

Intr-un moment de neatentie, copilul a iesit din casa si a mers la piscina. Acolo a fost gasit fara suflare. Oamenii au sunat imediat la 112, iar medicii au incercat zeci de minute sa ii reporneasca inima.

Cand medicii au declarat decesul, mama copilului a luat-o la fuga spre un camp din apropiere. Nu a suportat gandul ca va ramane pentru totdeauna fara copilul cel mic.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Zeci de politisti, pompieri si jandarmi, dar si localnici, au pornit in cautarea ei.

Dupa 6 ore de cautari, femeia de 34 de ani a fost gasita fara viata pe un camp din apropierea casei.

Citeste si articolul :   Terminat de durere, tatal celor doi fratiori care s-au stins la Iasi, face primele declaratii: "Sotia mea...

Acum, fetita mai mare a familiei a ramas si fara mama, si fara fratior.

Potrivit vecinilor, Cami era o mama minunata si isi iubea nespus copiii. Si-ar fi dat oricand viata pentru ei, spun acestia.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.