Cine este Adriana Mestes, artista care a avut parte de acelasi sfarsit ca si Cristina Topescu

S-a stins Adriana Mestes. Vestea ca o celebra soprana a decedat, a facut inconjurul Romaniei. Artista si-a gasit sfarsitul in acelasi mod ca si celebra Cristina Topescu, singura. Vecinii au sunat la 112, speriati de mirosul patrunzator ce venea din apartamentul sopranei. Pompierii au spart usa locuintei si au gasit-o pe Adriana fara viata. Femeia decedase de aproximativ 3 zile, timp in care vecinii nu o mai vazusera iesind.

Cine este Adriana Mestes

Adriana Mestes s-a nascut la data de 7 aprilie 1956 si implinea 64 de ani.

Soprana se stabilise in Bucuresti, dar era banateanca. A urmat cursurile Liceului de muzica ”Ion Vidu” din Timisoara, apoi si-a continuat studiile la Conservatorul (Institutul de arte) George Enescu din Iasi – sectia canto, pe care l-a absolvit in 1986.

Adriana a fost Solista la Operele din Timisoara, Iasi si Bucuresti.

In ultima perioada era foarte retrasa in lumea reala, dar avea o activitate destul de intensa pe paginile de socializare.

Citeste si articolul   Horoscopul pe 5 ani. 4 zodii vor avea parte de schimbari uriase, vor straluci pana in 2024

Pe data de 19 august, seara, artista a postat o ”amintire”, o impresionanta realizare artistica, intitulata ”Crucea destinului”, alaturi de un text special:

”Uneori * Crucea Destinului * te urmareste ca o umbra … Permanent … Oriunde e o raza de lumina si poate fi vazuta … Sau e ca o fantasma pe care o simti langa tine permanent , in negura timpului …”.

Sfarsit in singuratate, la fel ca si Cristina Topescu.

Regretata jurnalista a fost gasita fara viata, dupa mai bine de 3 saptamani de la deces. Vecina a intrat in curtea Cristinei Topescu, pentru ca nu mai vazuse nici o miscare prin casa, s-ar fi uitat pe geam si a zarit pe cineva in pat si a banuit ca ar fi ea. Initial, femeia a dezvaluit ca vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, in pozitie laterala. Apoi, cand a obsevat ca nu e ceva in regula, a mai chemat si alti vecini si au fortat usa.