Mesajul cutremurator transmis de Camelia, mama baiatului inecat in piscina, inainte sa-si puna capat zilelor: „Lumea se va sfarsi”

O femeie in varsta de 34 de ani si-a pus capat zilelor imediat dupa ce si-a gasit fiul decedat in piscina din curtea casei.

Camelia, o femeie de 34 de ani din Gaesti, si-a luat viata dupa ce baietelul ei s-a inecat in piscina din curtea casei. Copilul urma sa implineasca cinci ani in luna decembrie,

Intr-un moment de neatentie, copilul a iesit din casa si a mers la piscina. Acolo a fost gasit fara suflare. Oamenii au sunat imediat la 112, iar medicii au incercat zeci de minute sa ii reporneasca inima.

Cand medicii au declarat decesul, mama copilului a luat-o la fuga spre un camp din apropiere. Nu a suportat gandul ca va ramane pentru totdeauna fara copilul cel mic.

Ultimul mesaj transmis de Camelia

In urma cu doar cateva zile, femeia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le indeamna pe celelalte mamici sa isi iubeasca copiii pana cand ”lumea se va sfarsi”.

Citeste si articolul :   Nu am nicio problema cu persoanele de etnie maghiara. Problema o am cu politicienii PSD

”Dormiti cu copiii vostri, imbratisati-i cat mai puteti sub paturi, nu va fie frica de aceasta dependenta. Copiii sunt mici o singura data, apoi cand vor creste isi vor gasi drumul si propriile spatii.

Dormiti inima langa inima, pana le simti respiratia, caci nu exista nimic mai frumos decat asta. Bucurati-va de copilarie si de compania lor, iubiti-i ca si cand lumea se va sfarsi azi pentru ca maine vor creste, si veti crede ca nu mai aveti timp sa-i pupati. Mama si mandra”, a postat Camelia.

Autor