Cum voteaza parlamentarii PSD su AUR si in numele altor colegi.

Mai multi parlamentari si-au mandatat colegii sa voteze in locul lor. Astfel, parlamentari de la PSD si AUR au fost surprinsi in noaptea de luni spre marti de catre colegii lor de la USR PLUS in timp ce votau la doua maini amendamentele depuse la legea bugetului pentru anul 2021, adica si in numele unor colegi de partid.

Titi Stoica, deputat din partea AUR, a recunoscut ca a votat in locul unui coleg. Acesta sustine ca vorbea cu acel coleg la telefon ca sa stie exact ce are de facut. Deputatul USR Filip Havarneanu l-a acuzat si el, pe Facebook, pe Lucian Feodorov, de la AUR, ca a votat de noua ori cu doua cartele.

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a postat luni noapte o inregistrare video cu o deputata PSD care vota in locul unei colege. Este vorba despre deputata PSD Matilda Goleac, care ar fi votat si in locul colegei sale de banca, Laura Vicol, tot deputata PSD.

Citeste si articolul :   Episcopul Devei si Hunedoarei, internat la ATI dupa ce s-a infectat cu COVID

“FLAGRANT!

La aceasta ora tarzie din noapte se voteaza in Parlamentul Romaniei, din greu, bugetul Romaniei. Complet ilegal, o doamna deputat de la PSD, voteaza si pentru colega de banca, cu incalcarea flagranta a Regulamentului. Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii…

Publicitate

Vai si amar.Dupa ce au depus 3000 de amendamente la buget in bataie de joc, nu se obosesc sa le voteze. Cea care si-a lasat cartela sa voteze “singura” se numeste Vicol-Ciorba Laura-Catalina.

Am aflat cum o cheama pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei si se pare ca este la primul mandat.
Invata repede…”, a scris  Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Publicitate

De asemenea,senatorul USR PLUS Irineu Darau a postat pe Facebook un material video in care este surprins momentul cand deputatul AUR Ciprian Titi Stoica voteaza in locul unui coleg.

“Tarziu in noapte, inca dezbatem si votam bugetul pentru anul 2021, intr-o sedinta prelungita de plen reunit.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, un nou scandal in parlament

Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la doua maini. Nici AUR nu se lasa mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, facand acelasi lucru. Ce bine ar fi sa nu avem hotie macar in Parlament”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR PLUS Filip Havarneanu a postat si el o inregistrare video in care un alt parlamentar AUR voteaza in locul unui coleg.

“AUR FURA CA LA USA CORTULUI TARZIU IN NOAPTE

AUR FURA si imi explica de ce este in regula. Al 3lea deputat prins in ultima jumatate de ora ca voteaza cu mai multe cartele. Repede au sarit si colegii lui sa ii ia apararea ca totul este normal, asa se face. Am sperat ca AURUL doar voteaza cu PSD, nu ca le-au luat si din metehnele vechi.

Trist. Acesta nu este Parlamentul in care vreau sa fiu! Vezi mai putin”, a scris Filip Havareanu pe contul de Facebook.

Citeste si articolul :   Medic roman, mesaj transant in plina pandemie: "Ascunde-ti faptura intr-o camera si plangi, o perioada. Trece ingerul mortii pe strazi. Roaga-te sa nu-l ia pe al tau, pune-i lacat babei la usa, cearta-ti pruncul si inchide ferestrele lumii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.