Fiul lui Marcel Toader, reactie dura la adresa Mariei Constantin, dupa ce a spus ca tatal sau a batut-o in timpul casniciei

Fiul lui Marcel Toader a facut-o praf pe Maria Constantin pentru ca i-a patat imaginea tatalui sau, decedat de aproape doi ani.

Maximilian Toader este revoltat dupa ce Maria Constantin a marturisit abia acum ca a fost victima batailor, in timpul casniciei cu Marcel Toader. Cantareata de muzica populara a dezvaluit ca a indurat multe din partea afaceristului, dar cand si-a dat seama ca lucrurile nu se schimba, a hotarat sa divorteze.

„Da, a fost (n.r agresiune fizica). Simplu fapt ca am spus ca vreau sa se termine relatia noastra. Eu am fost cea care in noaptea respectiva am vrut sa plec, am plecat a doua zi, am incercat sa iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am facut cu calm.”, a declarat Maria Constantin.

Fiul lui Marcel Toader, reactie dura la adresa Mariei Constantin

Maximilian Toader i-a interzis fostei sotii a tatalui sau sa mai vorbeasca de acesta.

Publicitate

„Voi lasa opinia publica sa judece aceste declaratii in momentul in care se implinesc 2 ani de la moartea tatalui meu si vine aceasta doamna sa faca declaratii. Se pare ca se incurca si in declaratii. In momentul in care era intr-o cearta cu tatal meu publica declara ca nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declara ca a fost violent. (…)

Inteleg dorinta ei de a aparea si de a-si expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoana care nu se poate apara si este moarta de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic. Daca stia acest scenariu, trebuia sa il combata atunci, nu dupa ce tatal meu a murit de 2 ani.

Citeste si articolul :   Maria Constantin a dat marea veste. Iubitul ei a reactionat imediat

O inteleg de ce a vrut sa apara, dar sa nu faca declaratii despre tatal meu si vreau sa o rog public pe aceasta doamna Maria Constantin sa nu mai pronunte numele Marcel Toader la televizor.”, a declarat Maximilian Toader pentru Antena Stars.

„Mi-a povestit de ce nu s-au inteles, ce s-a intamplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neincredere. (n.r. ai vazut-o vanata) Niciodata. Declaratiile au fost cu gura ei ca el nu a fost violent fizic”, a mai spus Maximilian Toader pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.