Clotilde Armand, foc si para: “Gata, ne sufoca orasul”

Clotilde Armand face ordine in Sectorul 1 al Capitalei. Astfel, politia locala a dat deja amenzi uriase. Primarul Sectorului 1 spune ca nu mai vrea ca orasul sa fie sufocat.

Anuntul facut de Clotilde Armand

“Dupa cateva saptamani de lupta, Serviciul Disciplina in Constructii si Afisajul Stradal din cadrul Politiei Locale Sector 1 a dat amenzi in valoare de 500.000 lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea si nu aveau autorizatii pentru publicitate stradala. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme si alte improvizatii care ne sufoca orasul”, a scris Armand, pe Facebook.

Potrivit primarului, actiunea Politiei Locale va continua pana cand toate reclamele ilegale vor fi indepartate.

“Pentru unii functionari din Primarie era un business sa inchida ochii la aceasta afacere ilegala, pentru mine nu”, a spus Clotilde Armand.

Acuzatii dure din partea Primarului Sectorului 1

”Am desfasurat o ampla actiune pentru desfiintarea de prisme publicitare, mesh-uri si de bannere amplasate ilegal pe domeniul public in Sectorul 1. Vedem cu totii cum Bucurestiul este sufocat de aceste reclame amplasate ilegal, am vazut cu totii cum anumiti functionari din primarie au profitat de functia lor si au avut intelegeri in afara legii cu firmele respective ani de zile. Aceasta afacere ilegala a luat acum sfarsit.

Citeste si articolul :   Clotilde Armand, scandal urias: "Cu mine nu le mai merge"

Continuam curatenia pana cand nu va mai exista publicitate stradala ilegala in Sectorul 1.”, a scris Clotilde Armand.

De asemenea, primarul Sectorului 1 a mai declarat ca vrea ca Baza Pro Rapid sa ajunga in administrarea Primariei Sectorului 1, pentru a putea face investitii in reabilitarea si modernizarea sa.

”Reabilitam Baza Sportiva Pro Rapid. Anul trecut, fosta conducere a primariei a vrut sa construiasca in locul Bazei Pro Rapid un complex rezidential si sa-i schimbe destinatia”

Autor