Cei mai agresivi barbati in functie de zodie. Afla de cine sa te feresti

„Omul este din fire o fiinta, nemultumita de toti ceilalti”, a spus odata artistul Josef Czapek. Cu toate acestea, nu toata lumea poate ascunde aceasta nemultumire. Unii barbati nu o pot face deloc. Iata care barbati sunt agresivi in functie de semnele lor zodiacale.

Cat de agresivi sunt barbatii, in functie de zodie

Locul 12. Balanta

Balantele sunt abile si prefera evitarea conflictelor si nu pentru ca se tem sau nu sunt siguri de punctele forte si argumentele lor. Reprezentantii acestui semn stiu sa se tina sub control mai bine decat altii, sunt campioni in sensul autocontrolului, plus ca ei calculeaza perfect consecintele. Si daca situatia poate lua o intorsatura proasta, ei o vor vedea in avans si se vor retrage, pastrandu-si demnitatea. Limita agresivitatii Balantei este un ton iritabil al vocii, ei nu vor face mai mult, pentru ca se respecta prea mult pe ei insisi.

Locul 11. Pesti

Publicitate

Agresivitatea este ultima dintre calitatile care pot fi inerente Pestilor. Sunt foarte vulnerabili din punct de vedere emotional, prin urmare, mai degraba fac obiectul atacurilor altor oameni si ei insisi nu pot face acest lucru. Cel mai trist lucru este ca Pestii prefera sa poarte resentimentele in sine, nestiind cum sa scape de ele. Pestii nu sunt pregatiti sa impartaseasca lucruri intime cu rudele si prietenii si nu stiu cum sa pretinda. Asadar, incearca sa nu lovesti in Pesti. Daca va aratati sensibilitatea emotionala, veti obtine un partener minunat, un prieten si un iubit.

Locul 10. Gemenii

Acest semn este foarte social, nu va face probleme cu cei care sunt cu adevarat periculosi si, cel mai important, Gemenii nu se vor comporta niciodata agresiv fata de cei pe care ii iubesc. Prietenii, familia sunt de neatins, iar furia Gemenilor nu se extinde asupra lor. Este o alta problema daca cineva decide sa-i jigneasca pe „ai lor”: atunci Gemenii isi vor pierde controlul asupra lor si se vor lupta, fara sa se gandeasca la consecinte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Scorpionul trebuie sa se puna pe primul loc

Locul 9. Varsator

Varsatorii pot avea iritatii grave, dar ar prefera sa o descarce online. Aici Varsatorul nu are egal: holivarii din retea sunt punctul lor forte, acolo pot uneori sa exagereze cu asprime, dar toate acestea sunt doar cuvinte. In viata reala, reprezentantii acestui semn vor incerca sa gaseasca un limbaj comun cu toata lumea, sunt gata sa faca un compromis rezonabil si sunt foarte buni in a se mentine. Singurul lucru – nu puneti la indoiala talentele lor, vor cadea intr-o stupoare din aceasta si nu vor mai comunica normal cu voi.

Locul 8. Rac

Racii sunt excesiv de emotionali si acest lucru ii impiedica in mod paradoxal sa lupte impotriva atacurilor, participand la argumente. Ei, cunoscandu-si tendinta spre scandaluri, pot prelua controlul asupra tuturor si nu pot intra in necazuri. Dar daca trebuie sa cedeze impotriva vointei lor, Racii se vor supara pe ei insisi pentru propria lor retinere si de aici incep bataliile.

Locul 7. Fecioara

Acesta nu este deloc un semn dur. In general, reprezentantii acestei zodii sunt amabili si pasnici. Cu toate acestea, nu trebuie sa credeti ca Fecioarele pot fi sucite dupa cum doriti: va vor face rapid sa intelegeti ca retinerea nu inseamna slabiciune. Asadar, incercarile voastre de a cere ceva de la ei vor da peste un zid de argumente de fier si persistenta linistita. In plus, Fecioarele nu sunt conduse de santaj emotional, asa ca lasati lacrimile si povestile emotionante pentru altcineva.

Locul 6. Capricorn

Este nevoie de mult efort pentru a-l infuria pe Capricorn sau pentru a da de agresivitatea lui. Dar mai bine nu. Dupa ce si-a pierdut cumpatul, Capricornul va uita de regulile decentei si ar putea sa-ti vorbeasca prea dur. Cu toate acestea, atunci cand se raceste, iar acest lucru se va intampla foarte repede, Capricornul va incepe sa-si ceara scuze, sa se simta incomod si va incerca in orice mod posibil sa remedieze. In general, Capricornul nu este un semn cu care sa fii precaut. Fii dragut cu el si totul va fi bine. Si in disputa pastreaza un ton uniform si, daca Capricorn considera ca argumentele tale sunt corecte, el va fi de acord si nu va persista.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 martie 2023. Este timpul ca Balanta sa schimbe ceva

Locul 5. Sagetator

Caracteristica Sagetatorului este incapatanarea Taurului, minus agresivitatea explicita, plus agresiunea latenta. Mai exact, nici macar agresivitate, ci viclenie. Se va certa pana va ragusi, nu va renunta, dar nici nu va ridica tonul.  Si un alt punct important: Sagetatorul simte perfect puterea altcuiva si isi permite agresiunea doar cu cei care sunt mai slabi decat ei.

Locul 4. Taur

Acest semn zodiacal este foarte incapatanat. Cu cat te certi mai mult cu el sau incerci sa ceri ceva, cu atat Taurul se enerveaza mai tare. Si chiar daca mai tarziu va deveni convins ca argumentele tale au fost corecte si a gresit, el nu o va recunoaste niciodata. Unii Tauri, realizand ca gresesc, vor face tot ceea ce considera potrivit, pur si simplu pentru ca a spune „am gresit” este dincolo de puterea lor. De aici si toata agresivitatea lor – sa lupte pana la ultimul in oricare dintre cele mai mici dispute sau discutii.

Locul 3. Leu

Leul cere respect, supunere si admiratie de sine. Orice abatere de la acest traseu duce la faptul ca Leul incepe sa se infurie. Este adevarat, la inceput nu veti vedea aceasta furie: leii stiu cum sa-si ascunda sentimentele sub masca de politete. Dar nu vor facea asta pentru o lunga perioada de timp – destul de repede isi vor pierde cumpatul in mod real si te vor obliga prin orice mijloace la ascultare. Leii nu tolereaza incalcarea a ceea ce considera a fi al lor si protejeaza cu toata puterea. Si, de asemenea, nu le place cand cineva incearca sa-i duca de nas.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 august 2021. Leul trebuie sa aiba grija de sanatate

Locul 2. Scorpion

Scorpionul poate parea foarte retinut si chiar sa-si pastreze distanta, sa fie rece, dar in el totul este exact opusul. Agresiunea in randul reprezentantilor acestui semn se acumuleaza de ceva timp, apoi se manifesta extrem de neasteptat. Scorpionii sunt razbunatori, aceasta este una dintre caracteristicile lor principale, isi amintesc raul si, vor raspunde indiferent cand – chiar si dupa multi ani. Acest semn nu tolereaza minciunile, il infurie.

In ceea ce priveste inselaciunea, doar un indiciu ca partenerul sau ii este necredincios poate innebuni Scorpionul. Cu toate acestea, aceasta nu este altceva decat o figura de stil: chiar si in furie, el calculeaza toate optiunile pentru razbunare.

locul 1. Berbec

Aceste semne se caracterizeaza printr-o emotionalitate crescuta, nu tolereaza critica si se pot transforma total dupa ce au auzit comentarii la adresa lor. Natura impulsiva se transforma adesea in izbucniri puternice de proasta dispozitie, care se exprima la Berbec prin agresivitate si certitudine. Vrei sa te intelegi cu ei? Nu critica. Desi acest lucru este, desigur, gresit.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.