Marte in Taur: Cum ne ameninta si ce zodii trebuie sa fie atente

Pe 6 ianuarie, cea mai agresiva si rea planeta, Marte, si-a schimbat „directia”: a parasit zodia Berbec si a trecut la zodia Taur, de unde va pleca abia pe 4 martie 2021. In tot acest timp, va trebui sa convietuim cu ea, tratand cu rabdare caracterul sau schimbat si tot felul de „capricii”.

Cum se va manifesta Marte in Taur si cum ar trebui sa ne comportam in acest sens? Astropsihologul Valentina Vittrok vorbeste pentru noutati.info despre acest lucru .

Marte in exil

Marte in zodia Taurului se afla intr-o pozitie pe care astrologii o numesc exil, cadere sau exaltare: este o situatie extrem de incomoda. El este slabit si nu isi poate arata in mod adecvat calitatile. Adevarat, acest lucru nu inseamna ca planeta nu va aduce micii nenorociri. Marte nu-si va pierde complet puterile, pur si simplu se vor revarsa sub forma de emotii, nu de actiuni. Iar „vina” este Venus , care, dupa cum stiti, este planeta-conducatoare a semnului Taurului: ea va determina comportamentul lui Marte, ceea ce ii va aduce putina placere.

Publicitate

De asemenea, este important sa se ia in considerare faptul ca Taurul este un semn fix, adica stabil, incapatanat, iar acest lucru sugereaza ca Marte are un aliat. Nu este surprinzator faptul ca toti ne vom comporta in consecinta – insistand pe cont propriu, chiar daca ne dam seama in subconstient ca gresim. Temperamentul fierbinte se va indeparta de starea de spirit a societatii si a starilor de spirit ale oamenilor, dar asta nu inseamna ca toata lumea va deveni calma si echilibrata, doar iritarea – ca un izvor comprimat cu forta – se va acumula incet, apoi „va reveni” cu o forta extraordinara.

In acest caz, o persoana, asa cum se spune, incepe sa suporte consecintele, pierde controlul asupra sa si poate face mult rau, lucru pe care il va regreta ulterior. Inarmati cu aceste cunostinte, trebuie sa intelegeti ca motivul multor actiuni va fi amplasarea planetelor si, daca este posibil, sa va retineti de la multe actiuni.

Citeste si articolul :   Toamna se numara iubirile: 3 semne zodiacale care isi vor intalni sufletul pereche in aceasta toamna

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.