Mama lui Mihai Mitoseru, de urgenta la spital

Mama lui Mihai Mitoseru, Camelia Mitoseru,  a ajuns de urgenta la spital, desi a fost externata de doar cateva zile. Femeia se simtea rau, iar Mihai a fost nevoit sa cheme iar ambulanta.

Camelia Mitoseru, de urgenta la spital

Mama lui Mihai Mitoseru a ajuns din nou la spital, la doar sase zile dupa ce fusese externata. Camelia Mitoseru a fost operata cu ceva timp in urma din cauza unei afectiuni cranio-cerebrale. Medicii au considerat ca evolutia este pozitiva si au externat-o. Din pacate, nu a fost asa. Fiind nevoita sa tina regim alimentar strict si avand organismul slabit dupa interventia chirurgicala, a ajuns din nou pe patul de spital.

Conform  SpyNews, Camelia nu mai vorbi.

Ce spunea Vlad Ciurea, medicul care a operat-o.

Publicitate

„Si-a revenit. Se alimenteaza, se deplaseaza singura. Nu are niciun deficit de miscare. Din punct de vedere neurologic si al starii fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de manuta, pe picioarele ei, acasa. Consideram vindecat cazul chirurgical”, spunea profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Andra a implinit frumoasa varsta de 34 de ani! Ce surpriza i-a facut Maruta

Interventia chirurgicala care a durat mai mult de 9 ore. Camelia Mitoseru a fost internata in luna februarie, din cauza unei afectiuni cranio-cerebrale.

„O data cu scaderea estrogenii apar asemenea tumori de genul. Fenomenele sunt minime la inceput: tulburari de echilibru, de concentrare. Si a oscilat de la un diagnostic la altul, asa ca s-a hotarat interventia chirurgicala”, a mai declarat cunoscutul neurochirurg.

Mihai Mitoseru are mare grija de mama sa. Acesta a facut apel public atunci cand a fost nevoie de sange pentru interventia chirurgicala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.