Andreea Mantea revine la TV. Ce emisiune va prezenta vedeta

Fanii Andreei Mantea o pot vedea la Kanal D, in aceasta toamna. Vedeta va prezenta emisiunea “O noua sansa”, ce va fi difuzata din 11 septembrie, incepand de la ora 20:00.

Andreea Mantea revine la TV.

Productia are la baza un format international de succes, „Second Chance”, realizat in Turcia. Din 11 septembrie, in fiecare sambata, de la ora 20:00, Andreea Mantea dezvaluie prin intermediul emisiunii „O noua sansa” cat de multe au sa-si spuna oamenii care, la un moment dat, decid sa nu isi mai vorbeasca.

Andreea Mantea revine la TV.

„Asa cum v-am obisnuit de atatia ani, vin in fata dumneavoastra cu o emisiune de suflet. O emisiune in care sufletele ranite au parte de vindecarea mult dorita. Se spune ca atunci cand gresesti foarte tare cuiva si nu ai parte de iertarea dorita, simti nevoia sa iti spui povestea si sa-ti ceri iertarea in fata cat mai multor oameni. Eu sunt aici sa ii sprijin, sa ii ascult si sa ii ajut sa isi gaseasca iertarea mult dorita, pentru ca fiecare dintre noi merita o noua sansa”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si articolul :   Multi au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevarul. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea

Emisiunea ”Se striga darul” apare din nou pe micile ecrane, dar fara Andreea Mantea sau Bursucu’. Cei doi au fost inlocuiti cu Mihai Mitoseru si Gratiela Duban.

„Sunt foarte fericita sa particip intr-un asemenea proiect de televiziune menit sa aduca bucurie oamenilor in cele mai importante momente din viata lor. Abia astept sa descopar traditii extraordinare, locuri cu povesti aparte. Urmeaza o perioada plina de distractie, dar si de competitivitate, pentru ca voi avea un in partenerul meu de emisiune. Va trebui sa concurez cu Mihai Mitoseru in adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasa si persuasiva, cred ca va avea batai de cap cu mine! Sa inceapa nuntile!”, a spus Gratiela Duban.

Autor