Doliu in PNL: ”A pierdut lupta cu virusul nemilos”

Doliu in PNL. Un primar PNL a decedat dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Voda din judetul Calarasi, s-a stins din viata din cauza complicatiilor COVID.

Anuntul trist a fost facut de Organizatia PNL Calarasi pe Facebook

”Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Voda, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a rapit oameni dragi. O lupta nedreapta, a carui victima a cazut un alt coleg exceptional, un familist, un primar apreciat si iubit de comunitate.

Suntem alaturi de familia indurerata si ne rugam ca Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!” – dcrie in mesajul transmis de PNL Calarasi.

Publicitate

Numeroase comentarii au aparut la postare:

“Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei! Om de mare valoare! Pacat….

Dumnezeu sa-l odihneasca! Cate tragedii se intampla si lumea inca se indoieste de acest virus??? Offf… Condoleante familiei!

Citeste si articolul :   Coronavirus: 2.699 de noi cazuri si 74 de decese, de joi pana vineri, in Romania

Dumnezeu sa il aiba in paza lui ! Pacat tare ..

Trist! Condoleante familiei indurerate! Odihna vesnica, Domnule Primar!

Sincere condoleante,,,,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,,,,,Pacat ca Dumnezeu uneori nu intelege ca si oamenii au nevoie de ingeri pe pamant

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.