Diana Sosoaca, in mijlocul minerilor de la Lupeni: “Arafat, unul dintre criminalii din Romania”

Diana Sosoaca si-a facut aparitia sambata la Mina Lupeni, unde minerii protesteaza pentru ca nu si-au primit salariile. Chiar daca guvernanti au anuntat ca pana in 26 februarie isi vor primi salariile restante, minerii nu vor sa renunte la protest.

Fostul senator AUR a anuntat ca o sa incerce sa coboare in mina pentru a sta de vorba cu cei circa 80 de mineri care s-au blocat in subteran in forma de protest fata de intarzierile salariale.

”Incerc sa intru acolo, da? Nu mai plangeti. Incerc sa va ajut cu ce pot. Sa stiti ca exista solutii. Nimeni nu poate sa inteleaga. Sunt mama si stiu ce inseamna. Incerc sa fac tot ce imi sta in putinta. Sa stiti ca exista posibilitatea ca toate minele din tara sa functioneze. Eu am venit cu solutii, nu cu prostii. Sa se dea drumul la toate minele din tara, pentru ca exista solutii economice. Astia de la Putere sunt niste asasini economici! Daca suntem uniti, rechinii mor. Exista solutii, credeti-ma!”, a spus fosta senatoare AUR.

„Probabil ca dupa ce vor iesi din subteran, minerii vor fi spitalizati”, a declarat Sosoaca, la protestul minerilor.

Publicitate

„De 31 de ani Romania este condusa din afara. Problema mineriilor din Romania are solutii, pe 4 ani se incearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania si ati putea avea circa 4.000 euro pe luna, ca in Germania. Fascinstii sunt la putere in Romania. N-o sa vedeti demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe tara, pe popor. Daca otelariile ar fi romanesti ati trai in puf si voi si familiile voastre. Exista solutii. Stiti cine mai trebuia sa fie aici? Presedintele! Inainte era romanii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia sa fie aici. Nici dracu nu-l da jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din Romania”, a spus Diana Sosoaca minerilor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.