5 moduri de a te simti iubit si apreciat intr-o relatie

Cand o relatie incepe sa devina veche, oamenii simt ca sunt luati de la sine. Acest lucru poate fi adevarat sau fals, dar sentimentul este real in mintea noastra.

Simtim ca partenerul nostru a pierdut orice afectiune pentru noi si acum raman doar responsabilitati in comun. Acest tip de sentiment se trezeste adesea din anxietatea relatiei, cand simti ca nu esti apreciat de la partenerul tau si devii paranoic ca il pierzi.

La un moment dat din viata noastra, este foarte normal sa simtim acest lucru. Dar daca aceasta gandire incepe sa creasca in interiorul tau si iti da o durere emotionala intensa, atunci trebuie sa faci ceva in acest sens.

Aceste sentimente iti pot afecta grav relatia. Asadar, iata cateva modalitati de a te simit apreciat in relatie daca simti ca esti neglijat.

Publicitate

Cum sa te simti iubit si apreciat intr-o relatie?

1- Exerseaza depersonalizarea situatiei. Adesea, sentimentul tau nu este adevarat, deoarece ne gandim la ceea ce am vazut.

Asadar, poate tu si partenerul tau ati fost foarte ocupati la serviciu si asta nu va permite sa aveti timp personal. De aceea, te simti neglijat emotional. Deci, acordati ceva timp relatiei in loc sa va ganditi prea mult.

Citeste si articolul :   Semne ca te intalnesti cu un narcisist

2- Vezi daca esti capabil să-i oferi partenerului tau ceea ce astepti de la el. Daca el simte ca nu esti apreciat, atunci nu repeta acelasi lucru. Apreciaza-l pentru a face sa simta cat de important este pentru tine.

3- Cand esti suparat sau ranit, nu te implica intr-o lupta cu partenerul tau. Acest lucru va agrava situatia si va va rani si mai mult partenerul. Deci, incearca sa te calmezi atunci cand esti furios pentru a evita amaraciunea.

4- Odata ce ai invatat sa eviti amaraciunea in legatura ta, vorbeste cu partenerul tau despre problema cu blandete.

Adesea, predictiile si neintelegerile duc la probleme mari la oameni, deoarece partenerul tau nu iti poate citi mintea. Deci, a discuta totul cu el poate rezolva mai multe probleme.

5- Dupa toate aceste eforturi, daca lucrurile se imbunatatesc atunci, este bine. Si daca nu, atunci trebuie sa va ganditi la această relatie, deoarece lucrurile nu se vor schimba.

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.