Monica Pop un nou atac la autoritati: “Acum se propune vaccinarea obligatorie”

Medicul oftalmolog, Monica Pop, este revoltata, din nou, pe autoritati. Fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca “se propune vaccinarea obligatorie pt o boala in care mortalitatea e de 0,1%”

Iata ce spune medicul oftalmolog

“VACCINARE OBLIGATORIE??!!

PENTRU PROPUNEREA ASTA, PRIVITOR NUMAI LA VACCINURILE PT BOLILE CARE MUTILEAZA SI UCID, ARHITESTATE, CU EFICACITATE BINE CUNOSCUTA DE DECENII, DEMONSTRATA CLAR, AM PRIMIT AMENINTARI CU MOARTEA!!!

Acum se propune vaccinarea obligatorie pt o boala in care mortalitatea e de 0,1%, boala de care imensa majoritate a pacientilor s-au vindecat! Peste tot in lume!

O fac exact cei care s-au opus atunci vehement, care au considerat ca obligativitatea vaccinarii ar fi o grava incalcare a drepturilor omului! Acum nu mai e asa? Unde sint cei care au amenintat pe toti cei care sustineau ideea si pt care am cerut si primit atunci, nu e demult,, ajutorul dlui Dr. Arafat ( fiind in MI) pt a depune plingere?

Mortalitatea in epidemia de rujeola a fost de 3 ori mai mare decit cea din aceasta pandemie! Nu s-a acceptat, ba s-a mai si blamat ideea de schema impusa, desi, REPET, era vorba de vaccinuri testate de ani multi si care si-au demonstrat eficacitatea de-a lungul timpului! Si totusi…s-au opus!

Citeste si articolul :   Povestea bebelusului din Mures rapus de virus. Mama l-a abandonat

Acum sint alte interese? Ca asta cu grija de sanatatea populatiei…! ATUNCI S-A REFUZAT GRIJA PT SANATATEA POPULATIEI, CE DACA AU MURIT ATITIA COPII, CE DACA ERA VORBA DE VACCINURI SERIOS TESTATE IAR IN PREZENT EXACT CEI CARE S-AU OPUS ATUNCI, ACUM VOR SA OBLIGE ??!!”, este mesajul postat de Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Autor