Cum sa stii daca iubitul tau te insala

S-ar putea sa va intrebati daca iubitul va este fidel. Poate ca te tratează diferit, petrece mai putin timp cu tine, este foarte secretos sau nu mai depune eforturi in relatie. Cu toate acestea, cel mai bine este sa-i examinezi comportamentul, sa-i pui intrebari si sa cauti dovezi inainte sa-l acuzi ca a inselat.

Stabiliti daca este prea protector cu telefonului sau.

Daca iubitul tau inseala, el va deveni excesiv de protector cu telefonului si computerului sau. Se supara daca ii atingi telefonul sau computerul? Probabil ca foloseste telefonul lui pentru a comunica cu cealalta persoana si vrea sa te tina cat mai departe de el.

Daca intrebi „Cine te-a sunat / cine ti-a dat mesaj?” el poate spune „nimeni” sau „nu iti face griji pentru asta”.

Publicitate

Sterge mesajele text înainte de a va permite sa folositi telefonul sau?

Alearga sa raspunda la telefon inainte sa vedeti cine suna?

Citeste si articolul :   Sfaturi pentru distantarea sociala

Acordati atentie rutinei sale normale.

Daca iubitul tau insala, trebuie sa-si faca timp pentru aceasta alta persoana in programul sau si sa-si schimbe rutina.  Probabil ii cunoasteti programul obisnuit. Daca incepe sa stea mai mult cu prietenii sai, sa lucreze noaptea tarziu, este posibil sa insele. Iubitul tau va incepe sa aleaga toate aceste activitati decat sa-si petreca timpul cu tine. Nu vei mai fi o prioritate.

Observati daca devine mai secretos.

Iubitul tau inchide usa cand esti prin preajma? Isi ia telefoanele in alta camera? Daca partenerul tau insala, el va incepe sa se distanteze de tine.

Cautati secretul in orice domeniu al vietii sale. A început sa stea cu oameni pe care nu ii cunosti?

Daca il întrebati despre unde se duce sau cum a fost ziua lui, da doar un raspuns scurt, fara detalii?

Observati daca a devenit mai putin afectuos.

Daca iubitul tau insala, el poate deveni mai putin afectuos. Nu mai vrea sa se tina de mana, sa se alinte, sa sarute sau sa faca sex? Nu mai este interesat de aspectul fizic al relatiei tale? Retine ca iubitul tau ar putea fi mai putin afectuos din cauza stresului sau a problemelor de sanatate. Tineti cont de celelalte semne inainte de a decide ca este mai putin afectuos, deoarece insala.

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.