Horoscop Rune 15-21 februarie 2021. Leii dau lovitura in perioada urmatoare

Horoscop Rune 15-21 februarie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Ce spun runele pentru fiecare zodie in parte.

“Berbec

Berbecul se bucura. Saptamana urmatoare lasati la o parte toate grijile si problemele legate de trecut. Nimic nu e intamplator. Lasati necazurile in urma si pregatiti-a pentru o saptamana extraordinara.

Taur

Taurul: Sunteti pregatiti saptamana viitoare sa incepeti o viata noua. In plan sentimental, daca vor. Disponibiliati fizice si psihice si banesti. O revenire pe toate planurile.

Gemeni

Gemenii sunt castigatorii pe saptamana viitoare. Mai ales ca stiu sa se iubeasca pe ei insisi. Sunt favorizati, au protectie. Pot sa faca ce vor.

Rac

Racul este pe o pojghita de gheata foarte subtire. Se materializeaza pe felul de a vorbi, de a lua decizii si de a actiona si in favoarea voastra. Nu va grabiti, nu va pripiti, pana pe 21 nu luati decizii hotaratoare.

Leu

Leul da lovitura. Salt rapid. Lovitura vine din varii directii. Din toate punctele de vedere.

Fecioara

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 februarie 2021. Balanta poate forma o baza solida pentru realizarile viitoare

Pentru Fecioara sunt vesti bune. Suma de bani importanta sau un cadou care sa va multueasca sufleteste dar si alte vesti bune.

Balanta

Balanta trebuie sa bata cu pumnul in masa. Trebuie sa isi consolideze pozitia in familie.

Scorpion

Scorpionul are de sustinut o mica batalie. Ceva mici conflicte pe care le pot rezolva fara sa se agite prea mult. Si sa nu fie ingrijorat pentru ca va castiga in mod sigur.

Sagetator

Sagetatorul trebuie sa abordeze altfel problemele. Schimba tactica. Daca trebuie sa trageti la tinta, uitati si incercati cu o vorba buna.

Capricorn

Capricornii intra in atentia sau in gratia celor din jurul lor. O persoana care se gandeste intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Varsator

Varsatorul isi ia o vacanta si dispare din atentia tuturor. Vor sa plece.

Pesti

Pestii trec printr-o suita de schimbari majore. Pleaca in vacanta, la distractie sau in vizita. Trebuie sa faca ceva ce le place”, a spus Mihai Voropchievici la Antena3.

Autor