Horoscop 15-21 februarie 2021. O saptamana grozava pentru Gemeni

Horoscop 15-21 februarie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta previziunile astrale pentru perioada urmatoara.

Ce se intampla cu fiecare zodie in parte:

“Berbec

Saptamana incepe foarte bine, luni si marti au energie, sunt dinamici. Surprize mai putin placute apar marti, miercuri si joi, din cauza banilor putini. Poate ca persoane pe care se bizuiau nu sunt disponibile pentru ei. Drumuri si discutii, la final de saptamana.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, luni si marti sunt atenti la cum se misca lucrurile in jurul lor si aleg tacticile cele mai bune pentru a actiona. Tensiunile de miercuri, joi si vineri sunt legate de confruntarea cu alte persoane, diferente de opinie si de moralitate. Sunt necrutatori cand ceva le atinge valorile. In week-end, se gandesc la bani.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe grozav, luni si marti sunt zile frumoase, se pot bucura de prieteni. Sunt tensiuni la mijlocul saptamanii, miercuri si joi, daca primesc niste vesti de la o persoana aflata la distanta sau daca un act le da peste cap niste planuri. In week-end, au de lucrat cu mintea pentru a gasi idei.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru prima saptamana de toamna. Ploua cu bani pentru Capricorni

Rac

Pentru Raci, luni si marti trebuie sa se impuna sau sa implice la locul de munca. Pot fi surprinsi neplacut miercuri si joi de reactia unui prieten si pot fi descumpaniti. In week-end, drumuri.

Leu

Pentru Lei, luni si marti rezolva niste probleme cu actele si trag niste concluzii. Pentru miercuri si joi, tensiuni legate de un parteneriat pe care nu-l mai vor. In week-end, se pot consulta cu persoane care stiu speta lor.

Horoscop 15-21 februarie 2021.

Fecioara

Fecioarele au o zi de luni si marti in care asteapta mai mult de altii sau conving pe cineva sa actioneze intr-un fel, deci sunt zile bune pentru colaborare. Miercuri, joi si vineri, tensiuni din cauza unor acte. In week-end, gasesc solutii.

Balanta

Pentru Balantele, luni si marti sunt zile bune pentru parteneriate si pot reusi sa impresioneze. Miercuri si joi, discutii in contradictoriu privind banii, nu sunt zile de cheltuieli. In week-end, pe drum.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 decembrie 2023. Leul asteapta vesti bune

Scorpion

Scorpionii muncesc mult luni si marti, pot progresa mult, tensiunile sunt miercuri, joi si vineri, din cauza partenerului pe care se bizuie si au sentimentul ca le atinge siguranta. Sunt discutii aprige la mijlocul saptamanii, iar in week-end, negocieri.

Sagetator

Pentru Sagetatori, luni si marti, au surprize frumoase care le deschide inima. Pentru miercuri, joi si vineri, atentie la sanatate sau indispozitii. Deci, atensie la risipa, accidente casnice. In week-end, alaturi de partenerul de viata.

Horoscop 15-21 februarie 2021.

Capricorn

Pentru Capricorni, luni si marti sunt zile in care isi fac agenda, dar au nevoie si de zile in care sa-si incarce bateriile, dar si inima, sufletul cu incredere in sine. Miercuri, joi si vineri, lupta pentru drepturile lor, iar discutiile sunt in jurul banilor. Pentru week-end, munca.

Varsator

Varsatorii sunt luni si marti numai in sedinte, foarte vorbareti. Tensiuni, miercuri, joi si vineri, poate din cauza cuiva din familie, pe nepusa masa. Trebuie sa se mobilizeze pentru a rezolva lucrurile. In week-end, relaxare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 septembrie 2021. Scorpionii scapa de probleme

Pesti

Pentru Pesti, luni si marti, sunt zile bune din punct de vedere profesional. Miercuri, joi si vineri sunt tensiuni din cauza unor secrete pe care le descopera. Sunt confunzi, asa ca in week-end, e bine sa stea si sa aseze toate informatiile”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.