Diana Sosoaca, ironizata dupa ce a crezut ca Trump ii regreta excluderea din AUR.

Senatoarea Diana Sosoaca a postat pe o retea sociala un presupus mesaj venit din partea fostului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

In respectiva postare, Donald Trump si-ar fi exprimat regretul cu privire la excluderea avocatei Dianei Sosoaca din AUR.

”Regret sa aflu despre excluderea doamnei Sosoaca! Este o mare greseala!”, este mesajul pe care Diana Sosoaca l-a postat, ca venind din partea presedintelui Donald Trump.

Publicitate

Iar raspunsul senatoarei nu a intarziat sa apara.

””Thank you, Mr. President!”, a fost reactia Dianei Sosoaca.

Imediat au aparut o multime de comentarii ironice la adresa avocatei:

”Acest cont a fost suspendat de Twitter, oricum noi suntem cu dvs. in orice situatie.

Publicitate

Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sunt curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!

Doamna Diana si Domnu Donald – doi martiri ai neamului!

Asta da postare, daca si Trump o spune, e grav!

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu, despre masurile anuntate de ministrul de Interne: „In acest moment Guvernul este depasit.”

N-are cum asa ceva! Si Mos Craciun deplange tragedia care vi s-a intamplat, ca sa nu mai zic de Baba Cloanta!

Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreti si de la Chuck Norris, Basescu si Vadim Tudor acelasi mesaj?

Tovarasu Ceausescu n-a postat nimic pe Twitter?

Cine are minte sa inteleaga si ochi ca sa vada ca aceasta postare este fake, adica falsa, cine nu, crede. Vad ca sunt multi care chiar cred ca Donald Trump a scris asa ceva ,cand lui i-a fost blocat accesul pe Twitter. Asa se prosteste lumea. Nu mai credeti oameni buni asa ceva. Daca nu era AUR mai auzea cineva de aceasta doamna?”, sunt doar cateva din mesajele primite de Diana Sosoaca.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.