Elevii si studentii, protest la usa lui Citu

Elevii si studentii au iesit in strada dupa ce Guvernul a anuntat eliminarea transportului gratuit pentru acestia. Acestia sunt revoltati de decizia Executivului de a le taia gratuitatea biletelor la CFR. Guvernul a oferit doar o reducere de 50%, la un numar limitat de calatorii.

Tinerii protesteaza in fata Palatului Victoria. Elevii si studentii cer politicienilor sa nu dea Ordonanta prin care se anuleaza gratuitatile la transport.

De asemenea, mai multi elevi din Constanta au ajuns la Bucuresti pentru a protesta in fata Guvernului, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Asociatiei Elevilor din Constanta.

Publicitate

Acestia spun ca Guvernul condus de Florin Citu discuta eliminarea gratuitatii pe mijloacele de transport pentru elevi, potrivit unui proiect de OUG aflat miercuri in prima lectura la Guvern.

Publicitate

Protestele continua si la Ministerul de Finante

Bugetarii au salariile inghetate, sporurile plafonate, iar Guvernul a redus indemnizatiile.

Oamenii protesteaza in speranta ca se vor  Ministerul va lua masuri.  Angajatii de la privat sunt revoltati de cresterea salariului minim cu putin peste 40 de lei si considera ca acesta majorare este o bataie de joc.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.