Ministrul Sanatatii, anunt de ultim moment: ”In august, am putea scapa de masca in aer liber”

Potrivit ministrului Sanatatii, Ioana Mihaila, din luna august am putea scapa de masca de protectie in aer liber.

Ministrul avertizeaza ca acest lucru se va intampla doar daca romanii aleg sa se vaccineze anti-COVID.

“Anul acesta ar putea sa mai fie nevoie sa purtam masca in spatiile inchise”

”In luna august am putea sa ne plimbam pe strada fara masti, in scenariul optimist”, a declarat Ioana Mihaila, duminica, la Prima TV.

Publicitate

“Sunt de acord ca, atunci cand suficienta populatie va fi vaccinata, nu mai exista motiv de restrictii, dar inca nu suntem in acel moment”, a transmis Ioana Mihaila.

De asemenea, ea spune ca anul acesta ar putea sa mai fie nevoie sa purtam masca in spatiile inchise.

Cat despre un eventual val patru al pandemiei, ”depinde de noi si depinde cat de important va fi acest val patru. Dar trebuie sa ne vaccinam”, a spus ministrul.

Ioana Mihaila, despre valul patru al pandemiei

De asemenea, ministrul Sanatatii a vorbit si despre un posibil val patru al pandemiei COVID, precizand ca de aceasta ne putem feri prin vaccinare.

Citeste si articolul :   In aprilie ar putea ajunge, in Romania, al patrulea vaccin: "Are un avantaj foarte mare"

“Cred ca cea mai buna pregatire este tocmai asta, preventia, si noi ne putem pregati foarte bine pentru un potential val patru vaccinand, mergand la vaccinare si respectand masurile”, a declarat Ioana Mihaila, sambata, la centrul drive- thru din Oradea.

Totodata, Ioana Mihaila a precizeazat ca va fi, probabil, printre primii parinti care va merge cu copilul la vaccinare impotriva COVID-19.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.