Florin Citu, anunt de ultim moment despre deshiderea scolilor

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat, luni, ca redeschiderea unitatilor de invatamant va fi decisa maine, 2 februarie 2021. Premierul a spus ca decizia se va lua impreuna cu presedintele Klaus Iohannis.

„Vom avea maine toate informatiile si pe baza acestor informatii vom lua decizia. Nu pot sa ma antepronunt. Pana maine vom avea mai multe informatii. Din ce vedem, evolutia este constanta, nu avem o imbunatatire fantastica de acum doua saptamani, dar nu avem nicio inrautatire, deci suntem oarecum pe un platou. Daca pana maine vor aparea si alte informatii, vom vedea ce decizie luam impreuna cu domnul presedinte in ceea ce priveste scolile”, a declarat premierul Florin Citu.

Florin Citu: “Exista o diferenta intre autorizatii si avize”

„Am avut o discutie si am vazut ca deja ministrul Educatiei a iesit si a explicat care sunt numarul de autorizatii, avize. Exista o diferenta intre autorizatii si avize. Trebuie sa gasim o formula sa functionam. Nu poti sa construiesti peste noapte nici spitale, nici scoli, dar, in acelasi timp, trebuie sa gasim cele mai bune modalitati prin care oamenii sa fie in siguranta atat in scoli, cat si in spitale. In momentul acesta, asta este, de fapt, prioritatea: cu ce avem sa ne asiguram ca sunt in siguranta acolo”, a mai spus Citu.

Citeste si articolul :   Florin Citu, anunt de ultim moment despre pensiile si salariile romanilor.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.