Uite de ce trebuie sa iti incepi ziua cu un pahar de apa si o banana

Ai incercat sa iti incepi ziua consumand fie un pahar de apa, fie o banana? Uite care sunt avantajele:

Pentru unii oameni, micul dejun este esential, in timp ce pentru altii nici nu doresc sa auda sa consume ceva la primele orele ale diminetii. Esti unul dintre acestia din urma? Atunci, ar trebui sa incepeti dimineata cu un pahar de apa calda si o banana. Chiar daca sunteti o persona careai ii place sa isi ia micul dejun, puteti inlocui micul dejun  cu un pahar cu apa calda si o banana. Deoarece acestea au un efect pozitiv asupra corpului tau.

Importanta micului dejun dimineața

Multi oameni iau micul dejun in miscare sau le place sa-si limiteze micul dejun la o ceasca rapida de cafea. Dar probabil stisi deja ca este de fapt important sa luati micul dejun dimineata – la urma urmei, corpul dumneavoastra trebuie sa treaca noaptea fara mancare in stomac. Prin urmare, pentru o mai buna performanta si functionare pe tot parcursul zilei, este important sa ne alimentam corpul cu energie dimineata.

Nutrienti importanti

Nutrientii care se consuma la micul dejun asigura performante mai bune si o concentrare mai buna pe tot parcursul unei zile. Cu micul dejun, digestia incepe dimineata si este mai usor pentru corpul tau sa absoarba nutrientii de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Cercetarile au aratat ca persoanele care iau micul dejun primesc mai multe vitamine si minerale decat persoanele care nu.

Citeste si articolul :   5 surse de proteine ​​pentru vegetarieni

Va intrebati ce pot face un pahar cu apa calda si o banana dimineata? Mai jos regasiti ce se intampla atunci cand le veti consuma.

Un pahar cu apă calda si o banana

Un pahar cu apa calda si o banana dimineata vor usura pierderea in greutate. Bananele stimuleaza digestia si accelereaza metabolismul, oin timp ce o banana combinata cu un pahar de apa calda asigura faptul ca fibra din banana este digerata mai bine. Apa calda este mai buna decat apa rece, deoarece apa calda este deja la temperatura corpului si, prin urmare, corpul nu se va simti inconfortabil atunci cand o bei pe stomacul gol.

Te ajuta sa slabesti

Combinati acest mic dejun cu o dieta sanatoasa, faceti suficient exercitiu, beti putin alcool si veti descoperi ca puteti pierde in greutate chiar si cu aceasta metoda. O banana dimineata are marele avantaj ca tii ofera o lunga senzatie de satietate. De asemenea, blocheaza partial absorbtia carbohidratilor, facandu-l fructul perfect pentru o dieta.

Autor