Horoscop mare:Care sunt cele mai importante zile pentru zodii in februarie ?

Astrologii prezic ca luna februarie va fi cea mai favorabila luna din 2021. Confirmarea acestui lucru poate fi considerat faptul ca pe 21 va incepe perioada in care toate planetele vor scapa de retrograd. Trebuie remarcat inca un aspect astrologic pozitiv – Venus va fi foarte puternic pe tot parcursul lunii.

Februarie promite sa fie o luna foarte pozitiva si productiva, care va deschide noi oportunitati. Astrologii indeamna sa fie atenti la asa-numitele zile ale puterii, cand majoritatea oamenilor vor avea noroc.

12 februarie – data principala a oglinzii a anului

02/12/2021 este o data completa in oglinda, asa ca 12 februarie este asteptata sa fie cea mai favorabila zi a anului. Va puteti astepta la minuni, schimbari placute de viata si un mare succes in toate domeniile. Poate veni brusc. Este o zi minunata pentru cumparaturi si realizarea lucrurilor. Nu este nevoie sa ramai in zona ta de confort si sa astepti sa se schimbe ceva de la sine. Actioneaza si nu te teme sa gresesti. Toate faptele bune  vor reveni cu mare noroc si aproape imediat.

21 februarie – inceputul celei mai favorabile perioade a anului

Pe 21 februarie, Mercur va scapa de retrograd. Conform prognozelor astrologice, din 21 februarie pana in 27 aprilie, niciuna dintre planete nu se va misca in directia opusa. Aceasta inseamna ca se asteapta ca energia pozitiva sa infloreasca in acest moment. Este mai bine sa implementati  cele mai ambitioase planuri in aceasta perioada de timp.

Publicitate

In ceea ce priveste 21 februarie, atunci in aceasta zi puteti incepe sa va indreptati spre visul vostru. Mercur nu va mai bloca fluxurile financiare, asa ca ar trebui sa va asteptati la profituri mari  si la propuneri de afaceri interesante. De asemenea, ziua 21 va fi o zi de bun augur pentru inceputul antrenamentului si calatoriilor.

25 februarie – Venus intra in Zodia Pestilor

Venus isi va schimba din nou semnul. In Zodia Pestilor, se simte la fel de grozav ca in Varsator, dar influenta planetei in acest semn asupra oamenilor va fi usor diferita. 25 februarie va fi cea mai romantica zi in care poti stabili intalniri in siguranta, sa-ti marturisesti dragostea si sa cunosti oameni noi.

Autor