Solutia cu care poti curata orice suprafata. Se poate prepara acasa cu mai putin de 10 lei

De ce ingrediente ai nevoie:

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa straluceasca de curatenie si fiecare gospodina stie ca este o adevarata provocare sa mentii bucataria si baia imacultate. Si cum nimic nu e mai suparator decat sa faci curatenie in toata casa, doar ca sa vezi a doua zi ca praful s-a depus din nou pe toate suprafetele, iti prezentam o solutie de curatare care te va ajuta sa iti pastrezi casa curata mai mult timp.

Cel mai probabil ai incercat deja foarte multe produse chimice de curatare si ai observat ca nu exista un singur produs care sa poata curata orice tip de suprafata si, mai ales, sa te ajute sa obtii rezultate foarte bune.

In randurile ce urmeaza, iti prezentam o „solutie minune” pe care o poti realiza singura, cu ingrediente pe care le ai deja in casa si care nu costa mai mult de 10 lei. Solutia curata si dezinfecteaza orice tip de suprafata, asadar, o poti folosi cu incredere in toata casa. Citeste in continuare pentru a afla care sunt ingredientele si cum prepari solutia de curatare.

Solutia minune care curata si dezinfecteaza orice suprafata

Cel mai important aspect este ca acest amestec este eficient, natural si foarte ieftin. Mai mult decat atat, ai nevoie de doar 3 ingrediente si 1 minut sa il prepari.

Ingrediente:

100 g bicarbonat de sodiu
100 ml de zeama de lamaie
100 ml de otet
2 litri de apa

Mod de preparare:

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi toate ingredientele de mai sus intr-un recipient si sa le amesteci bine. Asteapta cateva minute apoi transfera compozitia intr-un recipient cu pulverizator, scrie radiosimplu.net.

Mod de folosire:

Aplica solutia pe suprafetele pe care vrei sa le cureti si las-o 10-15 minute sa actioneze. La final, freaca usor cu un burete, apoi sterge cu o carpa uscata. Vei observa ca orice suprafata va straluci de curatenie.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.